Ban yeme korkum var... lütfen şu konuya bir el atın :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar csgo da rekabetçi girmiştim takım çok geride kaldı bende dayanamadım ve hileyi açtım bildiğimiz sbyte en son csgo hilesi her neyse bende hiç farkedilmiycek şekilde awp le headshot filan vurdum ama hiç belli etmedim sadice wall açıktı şimdi ölüm maçı girdim sonlarına doğru biraz abarttım oto alıp duvardan vurmalar yaptım (2-3 tanesi headshot) neyse şimdi overwatch a düşerim diye filan korkuyorum ve arkadaşıma dedimki hack açıyımmı dedim 1 rekabetlik dedim o da dediki açma 1 rekabetten bile çok şey çıkar dedi ama ben takmadım şimdi ben vac ban yeme riskim varmı benim 24 tl em filanda yok ve vac yersem dayım genellikle en az kafamı kırar en fazla bilgisayarı alır ve ömrü billah vermez vac yermiyim yemezmiyim :/

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
csgoda ilk maçında bile çok belli edersen anında yemessin fakat 1 gün veya 1 2 saat içinde çok rahat ban yersin. Belli etmeden kullanmanı tavsiye ederim. Bu sayede hile fix yiyene kadar çok rahat oynarsın ban yemeden.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ben 4 ay hile kullandım hiç çaktırmadan ne hs ler attım sonra güncelleme gelmiş oto güncelleme ztn bende bilmiyodum bir anda vac yedim sonraki hesabımda yani şimdikinde hiç açmadım hile den over yemesi kullanıma bağlı rell bi şekilde aim'i götürüp anlık aim kayması yapcaksın onun formulü var ama kendin bul :)

Onaylı Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
pişman olacağın işlere bulaşma oyna oyununu düzgünce. MACERA ARAMA... Macera ararsan girer sana 25 tl...

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bunları göze alarak kullanıyorsun ondan sonra burada böyle yazmana gerek yok hocam ow den mi yoksa direk vac mı yiyorsun bakalım mesele orda bi de

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hile Kullanmayın.Cs için lafım adaletsiz bir oyun değil karşına hile geldiyse aç müzik dinle strese girme.

Üye
9 HİZMET YILI
Belli etmeden oynamaya devam edersin | core cheat projesi bitti ve corecheat kullananların hesabı vac ban yedi
Dostum ben yemedim İlk çıktığından beri kullanıyorum bir vac dalgası haberini aldım ve hileyi 2 gün boyunca kullanmadım hiçbir şekilde vac yemedim hesabım haylen temiz

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
hepinize çok teşekkür ederim konuma göz attığınız için korkum gitti sayenizde şöyle bi gurur geldi :D her neyse sizi çok tutmayım allah hepinizden razı olsun

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Kullandığın hile fixlenmişse ve Valve bunu biliyorsa VAC'dan kurtulamazsın. OW'de ise sana kalmış birşey çaktırmazsan seni sebebsiz banlamazlar. OW'den sağ çıktın diyelim. Hile fixlenmemişse VAC'da yemezsin. Benim uyguladığım bir taktik var açıkçası oyuna güncelleme geleceği zaman oynamayı bırakıyorum 2 gün öncesinden. Böylece her ban dalgasını atlattım.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kullandığın hile fixlenmişse ve Valve bunu biliyorsa VAC'dan kurtulamazsın. OW'de ise sana kalmış birşey çaktırmazsan seni sebebsiz banlamazlar. OW'den sağ çıktın diyelim. Hile fixlenmemişse VAC'da yemezsin. Benim uyguladığım bir taktik var açıkçası oyuna güncelleme geleceği zaman oynamayı bırakıyorum 2 gün öncesinden. Böylece her ban dalgasını atlattım.
allah razı olsun bilgin için şimdi 28 mb güncelleme geldi zaten rekabetçi bekleme sürem var onu bekliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...