Ban yeme süresi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
zannedersem ki belirli bir zamanı yok ban wave gelmediği sürece ama bir maçta aşırı belli edip x9 yersen geçmiş olsun o yüzden tavsiyem euwde oynaman olur dostum

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
lol hilesi banının injekt ile alakası yok tamamen report ile alakalı report yememeye çalış yani legit oyna

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
kalıcıda yiyebilirsin sürelide belli olmaz ama sanmıyorum bayadır kullanıyorum hic bir sıkıntı yok

æ
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
1 aydır rage oynuyorum dia master eloda hala ban yemedm

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bazen 1 maç sonu yediğim oluyor bazende 30 lvlden 130 lvle kadar oynamıştım hiç ban yemeden o biraz ban dalgasına bağlı birşey ve legite bağlı bir tık sup main oldugum için çok rep yemıyordum büyük ihtimalle o yüzden bu kadar uzun süre ban yemedım

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
belli bir süre vermek zor hile suan undetected otomatik ban attırmıyor fakat report yediğinde veya ban dalgası geldiginde bir garantisi yok

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Legit oyna, otomatik ban yenmiyor zaten,

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben çok uzun zamandır kullanıyorum tek tük report yedim ama daha hiç ban yemedim sadece 1 kez ban yedim o da ban wave e denk geldi aşırı belli etmezsen evade kapalı falan oynasan sorun olmaz gibime geliyo

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Yorumlarda gene boş yapıp ezbere birbirlerinde copy paste atmışlar işin kelimenin tam anlamıyla erbabı olarak söylüyorum,
Ban dalgası gelmişse Ban yersin , gelmemişse VİDEO ÇEKİP TİCKET BİLE ATSALAR YEMEZSİN.(bu kadar basit) ve bunu hile ayırt ederek söylemiyorum en çerçöp çerkenez hileyi de kullansan 300 dolarlık hileyi de kullansan eğer ban dalgası varsa ban yersin yoksa yemezsin yazılımının ne zaman tespit edilip eidlmediğine göre değişiyor , oyuna minik bir patch bile gelse yükleme ekranında bir % doluyor ya tamam onu gördüğünde 2-3 saat girme baktın DC gruplarına Forum postlarına ben ban yedim diyenler var kullanma hileye güncelleme gelene dek bu kadar..
bunca yorum yapan adamı da sallama şu ana dek mantıklı veya gerçekçil bir yorum atan olmamış.
(legit falan oynamak da hikaye exploit kullanmadığın sürece SionDrift yasuo 3Q popyy all map dmg vs.) hiç bir şekilde ban yemezsin kafan rahat olsun ama önerim Arena modundan uzak durman genelde TFT veya Eğlence modlarında kullanınca tespit ediliyorsun hadi iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Süre belli değil fakat ban wawe denk gelirseniz hızlı bir şekilde banlanma ihtimaliniz yüksek çoğu kişi legit oynayarak hiç banlanmadan lig atlıyor iyi forumlar :)

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Kendim script ile oynayan birisi olarak görüşlerimi belirteceğim. Şu anda aktif 2 tane hesabım var, her ikisi de zümrüt elo. Oynamaya devam etmiyorum, son 3 gündür sadece arenaya giriyorum arada sırada. İlk olarak, scripti yeni kullanacaksan, sanırım basit birkaç bilgi vermek önemli. Scriptten sadece script özelliği olan bir exploit kullanarak ban yiyebilirsin; bu senin kontrolünde olan bir şey. Ancak, kendi elinde olmayan bir şeyden ban yemek için scriptin şu anda detect olması gerekli. Şu anda script detect değil, bu yüzden rage ya da legit modda oynasan fark etmez, istediğin gibi oynayabilirsin. Ben full rage ayarlarında oynuyorum ve herhangi bir ban sıkıntısı yaşamadım. 2 hesabım olmasından bahsetmiştim; bir tanesi inaktif bir hesap olarak satın alınmış, diğeri handmade ve hala ban yemedim. Scriptten başka bir konuda yardıma ihtiyacın olursa, mesajı yanıtlarsan yardım edebilirim. <3

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben aylardır yemedım hemde evade bıle açık kullanırken biraz şans sanırım

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
bende yeniyim ama ban yer miyim emin değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...