Log kaydı diye bir hadise yok çünkü ortada dostumYeni hileyi farklı hesapla oynadım o ban yedi bendede.Diğer hesap duruyor.Belki yeni yamadan kaynaklı olabilir ama arkadaş log kayıtları diyince eski olan neden yemedi?
gelebilir dostum işte rage oynarsan ban yersin benim gibi ben rage oynadım 3 ay içinde ban yedimBende 1 aydır kullanıyorum ama ban yemedim her an gelebilir mi ban
hocam dün ilk defa kullandım çok çözemedim zed combo yu yapmıyor skillshot dodgelemek isterken saçma hareketler yapıyor filan biraz bahseder misin bana hileden ayarları nasıl yapmalıyım rage mode içingelebilir dostum işte rage oynarsan ban yersin benim gibi ben rage oynadım 3 ay içinde ban yedim
UnutmuşlarYeni hileyi farklı hesapla oynadım o ban yedi bendede.Diğer hesap duruyor.Belki yeni yamadan kaynaklı olabilir ama arkadaş log kayıtları diyince eski olan neden yemedi?
rage ne ?gelebilir dostum işte rage oynarsan ban yersin benim gibi ben rage oynadım 3 ay içinde ban yedim
Hangi sc?ben de skin hilesi kulanıyorum hala ban yemedım normal oyun olsun urf olsun hiç yemedim hala da kulanıyorum report yemediğiniz sürece kulana bilirsiniz
Sc değil arkadaşınki sadece skin için olanbirşey onun ban riski oldugunu sanmıyorum riskli diyenler varda lole basladıgımdan ber bende kullanırımHangi sc?
Anladım geçmiş olsun.Halen kullanıyormusun aram mavi öz hilesini birde bu lazysharp dediğin cok eski değilmi ? O dönemden benimde kullandıgım hesap duruyor çünkü yanlışım varsa düzelt
Sc değil arkadaşınki sadece skin için olanbirşey onun ban riski oldugunu sanmıyorum riskli diyenler varda lole basladıgımdan ber bende kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?