iki hesapta telefon ve epostan kayıtlı olmasın yani main hesabında ki telefon ve mail'i yeni açtığınla aynı olmasan yoksa diğer hesap da ban yer. ve tek yapman gereken hileyi kulanndıktan sonra sileceğin zaman normal şekilde indirilenler den sileceksin ½temp½ yaz enterla içindekileri sil sonra çalıştır yaz enter temp yaz gir sil içindekileri. ve son olarak yine çalıştırdan prefecth dosyasının içine gir sil içindekileri bitti sonra main hesabına giriş yapabilirsin.yeni bir steam hesabı açıp csgo hilesi kullanacağım ama ana hesabımın ban yemesini istemiyorum napmalıyım hile dosyası kendi kendine silinoyrmu
kaldırırızyersin kankam ip ban
Eğer belli etirmezsen yemezsin zaten oyun salgilamiyor mh çok kalite hile yapar sadece fazla belli ettirmeyeni bir steam hesabı açıp csgo hilesi kullanacağım ama ana hesabımın ban yemesini istemiyorum napmalıyım hile dosyası kendi kendine silinoyrmu
ana hesabın zaten ban yemez yan hesaptan hile açarsanyeni bir steam hesabı açıp csgo hilesi kullanacağım ama ana hesabımın ban yemesini istemiyorum napmalıyım hile dosyası kendi kendine silinoyrmu