o kadar dikat etiğim hadehileyi cok açarsan veya cok belli edersen ban yersin kanka legit yani belli etmeden oynarsan sıkıntı olacagını sanmıyorum
yinede yakalıyorlar bazen adamı bile vurmuyomo kadar dikat etiğim hade
belli etsende etmesende ban yersin radar hacki detected. keyfini çıkar.Buradan indireceğim radar mapini hiç belli etmeden legit bir şekilde kullanırsam ban yer miyim ? Kısacası oyun sırf arkada uygulama açık olduğu için tespit edip mi banlıyor yoksa tamamen senin oynayışına göre mi banlıyor ?
Hileler konusunda tamamen yeniyim. Daha önce ne hile kullandım ne de hilelerle ilgili araştırma yaptım fakat merakımı bastıramıyorum. (Rankım yücelik 2 para yatırdım skinli hesap)
Olur da tek seferde ban yersem bu hesabın %100 gittiği anlamına mı geliyor veya HWID ban mı yiyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
kesinlikle arkadaş çok doğru açıklamışHile UD durumda olduğu sürece vanguard tespit etmeyecektir. Bu süreçte belli ederek oynarsan ve fazla report yersen yine banlanma şansın var, ancak hile DT durumda ise kısa süre içerisinde vanguard bunu tespit edip otomatik olarak seni oyundan uzaklaştıracaktır.
bazı oyunlarda belli etmesen bile anlayıp direk banlıyabiliyo ama bazı oyunlarda cok belli etmeden oynarsa hic belli olmazBuradan indireceğim radar mapini hiç belli etmeden legit bir şekilde kullanırsam ban yer miyim ? Kısacası oyun sırf arkada uygulama açık olduğu için tespit edip mi banlıyor yoksa tamamen senin oynayışına göre mi banlıyor ?
Hileler konusunda tamamen yeniyim. Daha önce ne hile kullandım ne de hilelerle ilgili araştırma yaptım fakat merakımı bastıramıyorum. (Rankım yücelik 2 para yatırdım skinli hesap)
Olur da tek seferde ban yersem bu hesabın %100 gittiği anlamına mı geliyor veya HWID ban mı yiyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
hiç belli etmesende ban yiyebilirsin ama belli ederek oynayınca insanlar seni raporladıgı için direk radara giriyosun ve ban yeme riskin artıyorBuradan indireceğim radar mapini hiç belli etmeden legit bir şekilde kullanırsam ban yer miyim ? Kısacası oyun sırf arkada uygulama açık olduğu için tespit edip mi banlıyor yoksa tamamen senin oynayışına göre mi banlıyor ?
arka planda tespit ediyor çoğu bypass kullanırsan eğer herşey oynayışına kalıyorBuradan indireceğim radar mapini hiç belli etmeden legit bir şekilde kullanırsam ban yer miyim ? Kısacası oyun sırf arkada uygulama açık olduğu için tespit edip mi banlıyor yoksa tamamen senin oynayışına göre mi banlıyor ?
bir oyunda hile kullandığın anlaşılır ise sınırlı süre ve sınırsız olarak oyundan uzaklaştırılırsınızBuradan indireceğim radar mapini hiç belli etmeden legit bir şekilde kullanırsam ban yer miyim ? Kısacası oyun sırf arkada uygulama açık olduğu için tespit edip mi banlıyor yoksa tamamen senin oynayışına göre mi banlıyor ?