ben kullanıyorum hiçbi sıkıntı yok global oldum hala ban yemedimeminmisin sByte Çıkalı Uzun Zaman Olduda Korkuyorum.
Yok işte dümdüz yok her hilede bir vac ban olmasa bile ow ban yeme ihtimalin var istersen yıllardır kullan bir gün sonraya ban yemeyeceğinin ihtimali yok.:2iq:Yok Derken ?
o hile başka bir hile ona ait değil uydurma şeyler aim düzeltme falan filanBenim paylaştığım bi konuda link atmıştım bunu crackleyebilirmiyiz diye. Çok belli etmesine rağmen ban yemiyordu rütbesi LEM'di. Galiba onun kullandığının adı EzGlobal'di fakat benim link attığım başka bi siteden VAC korumalı hesap garantili fln diyolardı baya sağlam konuşuyorlar ama denemedim.
3 gün deneme süresi 15 tl'di
EzGlobal mi hatskwgdwjdgwjxgejdgBenim paylaştığım bi konuda link atmıştım bunu crackleyebilirmiyiz diye. Çok belli etmesine rağmen ban yemiyordu rütbesi LEM'di. Galiba onun kullandığının adı EzGlobal'di fakat benim link attığım başka bi siteden VAC korumalı hesap garantili fln diyolardı baya sağlam konuşuyorlar ama denemedim.
3 gün deneme süresi 15 tl'di
Ben de onların yalancısıyım kullansınlar diye demedim sadece videoda öyle söylüyordu.EzGlobal mi hatskwgdwjdgwjxgejdg
Kullanmayın o Hileyi EzVac