Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ban yemeyen yarı otomatik kite programı kullanışlı olur mu?
YARAMAZ :
Oyun bilmeyen ya da sözüm meclisten dışarı scriptle zor bela maç kazanıp ez yazan tiplerde işe yaramayacak kite bot'lar var bunların kreki normali paralısı vs. her yerde var ararsanız bulursunuz reklam yapmak istemiyorum , gelelim niye işinize yaramaz açıklıyorum
:
Sadece ADC mainler için yardımcı olabilir
ADC'lerde de kite & SH odaklı charlarda işe yarar bu da sayıyı daha da düşürüyor
Kullanıcının oyun bilgisi anlamında zaten minimum gold plat olması gerekmekte ki bu kite ile boş boş gezinip takımına zarar vermek yerine maç taşıttırsın
Skillshot evade vs. olmayacağı için Herşey oyuncunun yeteneğine bakıyor zira çok çok extreme durumlar ve Dia 2 > * elo'da değil iseniz ultimate dodgelar ve devamlı vurkaçlar kitelar işinize yaramayacak zira arkada kalıp pozisyon alıp a sol tık yardımıyla vurmanız yeterli minyon var vuramam diyorsanız şampiyonları hedefleyi açabilirsiniz.
Bu sebeplre en basit bahaneler daha en az 20 madde sayarım ancak şunun altını çizmek istiyorum Hali Hazırda Gold , Plat değilseniz lig yükselmeyi unutun zira zaten çoktan yapmış olurdunuz
bunu yapmaya çalışan biri vardı forumda hatta saldırı hızını da hesaba katarım demişti ben de hareket hızı da önemli dediğimde eklerim dedi belki devam ediyordur projeye.