Hesabım çalınmıştk felan diye şeyler diye bilirsino ne oluyo kurtulmanın bi yolu varmı
zulu hilesi buldum zulanın hile güvenlik duvarını iptal ediyo acaba pubg da da varmıdır öle bişybelli edip etmeme değil mesele zaten anticheat sistemine yakalanıyor hile
Zulada ban yemen daha hızlı kizulu hilesi buldum zulanın hile güvenlik duvarını iptal ediyo acaba pubg da da varmıdır öle bişy
hala kullanıyorm ara sıra oyundan atıyo ama halen ban yemedimZulada ban yemen daha hızlı ki
ben çok kullandım b20 mi b22 mi ne uyarısı vardı onu verdiği an ban yiyodunhala kullanıyorm ara sıra oyundan atıyo ama halen ban yemedim
senin adına üzüldüm bide bu yotubte felan altın hileleri var sence dorumudur yapması mümkünmüdür bilgin varmıben çok kullandım b20 mi b22 mi ne uyarısı vardı onu verdiği an ban yiyodun
3 ay sonra açılır diğer türlü yok diye biliyorumhesabım 3 ay ban yedi AS olacaktım kurtarma imkanı varsa çok güzel olur.
altın hileleri imkansız diye biliyorum sahtedir büyük ihtimalsenin adına üzüldüm bide bu yotubte felan altın hileleri var sence dorumudur yapması mümkünmüdür bilgin varmı
3 aykac yıl ban yedın pekı 10 yıl mı ? suresız banlarda ıhtımal cok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?