Rust HWID BANI Sistem değiştirsem ban kalkar mı?

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba 6 ay önce felan hileden ban yemiştim ve format ve ip değiştirip oyunu tekrar oynuyordum, 600 saat civarı kasmıştım hilesiz bir şekilde oynamaya başladım ama 2 gün önce tekrar vac yedi EAC hwid yemişim komple heralde, dünde spoofer almıştım tüm hwidlerim değiştirdik mac adresi ,ip monitöre kadar hwid leri değiştirmiştik fakat bugün rust admini önceki oyun banlarımı gördüğünü söyledi ve tekrar hesabım vac ban yedi ve oyunu normal şekilde oynamak istiyorum sistem değiştirsem bu sorundan kurtulabilirmiyim?

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Evet, sistem değiştirirsen sorundan kurtulursun ya da kaliteli bir spoofer ile

Üye
Kardeşim kısaca ve net anlatayım:
Sistemi değiştirmen, format atman, IP/MAC adresi değiştirmen maalesef banı kaldırmaz. Facepunch genelde HWID (donanım kimliği) + hesap + davranış geçmişi üzerinden ban atıyor. Yani seni sistemden tanıyorsa, yeni hesap açsan bile tekrar ban yemen çok olası.
Eğer gerçekten hile kullanmadıysan ve yanlışlıkla ban yediğini düşünüyorsan, tek düzgün yol Steam Support veya Facepunch destek üzerinden itiraz etmektir. Kanıtların varsa şansın olabilir.
Ama hile yüzünden banlandıysan, dürüst olmak gerekirse o banın kalkması çok zor. Sistem değiştirmek çoğu zaman işe yaramaz, boşa masraf olur.
Tavsiyem:
Hile kullanmadıysan → Destekle iletişime geç
Hile kullandıysan → Yeni hesap açsan bile risk var, tekrar ban yiyebilirsin

Banlı Üye
Kardeşim kısaca ve net anlatayım:
Sistemi değiştirmen, format atman, IP/MAC adresi değiştirmen maalesef banı kaldırmaz. Facepunch genelde HWID (donanım kimliği) + hesap + davranış geçmişi üzerinden ban atıyor. Yani seni sistemden tanıyorsa, yeni hesap açsan bile tekrar ban yemen çok olası.
Eğer gerçekten hile kullanmadıysan ve yanlışlıkla ban yediğini düşünüyorsan, tek düzgün yol Steam Support veya Facepunch destek üzerinden itiraz etmektir. Kanıtların varsa şansın olabilir.
Ama hile yüzünden banlandıysan, dürüst olmak gerekirse o banın kalkması çok zor. Sistem değiştirmek çoğu zaman işe yaramaz, boşa masraf olur.
Tavsiyem:
Hile kullanmadıysan → Destekle iletişime geç
Hile kullandıysan → Yeni hesap açsan bile risk var, tekrar ban yiyebilirsin
Yalnız adam sistem değiştiriyor aynı hwid nasıl kalsın