Beyler Ben 1-2 ay önce buranın(isyan etmiyorum kendi isteğimle kullandım sonuçta) csgo hilesinden ban yedim free hesaptı , şimdi prime plus alıp hilesiz oynayacağım ama ban yerim diye korkuyorum yani diğer hesaptan yedim bundanda yermiyim yememek için ne yapmalıyım ?
Formatlık bir durum yok sadece hileyi silmesi lazım veya hwid değiştir
Ama hesapların arasında hiçbir bağlantı olmamasına dıkkat etmen lazım telefon numarası gibi şeyleride silebiliyorsan sil
İki hesap arasında telefon bağlantısı olmaması lazım yoksa otomatik olarak Steam'ın radarına düşersin onun dışında bilgisayarında gerekli temizlemeyi de yaptığın zaman hiç bir sıkıntı çıkmaz
şu anki hilelerin çoğunda ban riski var malesef eğer ban yemek istemiyorsan parayla alman gerek ki ezglobal güven veriyor bilmiyorum tabi ne kadar güvenli ama bildiğimi söylüyorum çünkü benim prime hesabım ban yedi ve bi tane de zorla kastığım 1k lık free hesabımda ban yedi :/
şu anki hilelerin çoğunda ban riski var malesef eğer ban yemek istemiyorsan parayla alman gerek ki ezglobal güven veriyor bilmiyorum tabi ne kadar güvenli ama bildiğimi söylüyorum çünkü benim prime hesabım ban yedi ve bi tane de zorla kastığım 1k lık free hesabımda ban yedi :/