CS:GO silip geri yüklersem vac ban yer miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar CS:GO da geçen ay sByte hilesinden yapmıştım ve ban yedim. Oyunu birakacaktım ama şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum ama hilesiz oynayacağım. Size sorum csgo bilgisayardan silip baştan yüklersem ve hilesiz yeni hesaptan oynarsam ban yer miyim?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Não tem necessidade de excluir do computador, CS não tem ban HWID, pode criar outra conta e jogar sem preocupação, mas caso insistir e querer uma segurança maior, pode fazer o que você quiser, mas na MINHA OPINIÃO, não tem tanta necessidade, Abraço.

✅MEMORYHACKERS✅
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sbyte den nasıl ban yedin ben prime hesaptan oynuyorum ban yemedim fakeprime değil normal prime ve çift keleşim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yani yiyebilirsin oyun anlar çünkü yeni hesap aç veya dosyaları kontrol et

Son düzenleme:
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
önce oyunun dosyaları doğrulayıp aynı hesaptan devam edebilirsin hile kullanmadıgın sürece birşey olacagını sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Csyi silmene gerek yok çünkü hile inject ediliyor artık pcnde herhangi bir oyunu hooklucak, injecte edicek uygulama yoksa ban yemen imkansız denecek kadar az

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Hile cs dosyalarına entegre olduğu için yakalanıyor ve hileyi silsen bile hileden arda kalan klasörleri dll leri silmen gerekiyor tamamen arınmak için bunlarla uğraşamam diyorsan format kesin çözüm.

Üye
5 HİZMET YILI
hile bilgisayarda aktif bir şekilde çalışmıyorsa oyunu silip geri yüklemene gerek yok yeni hesap açman yeterli olacaktır

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oyunu silmene gerek yok yeni bir hesap aç ve cs:go nun klasöründen eski hesabının olduğu klasörü silip yeniden yapılandır ve youtubeden araştırıp donanımların için yeni bir kimlik al kesin olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...