Ban yiyenler Pc de Volarant Yüklümü ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Beyler ben hileyi yeni kullanmaya basladim o yüzden bilgi sahibi degilim pc de volerant yuklu benim guardi kapatim hileyi acip giriyordum ama ban yemem onla alakalimi bilmiyorum sadece merak ettim uzun suredir hileyle oynayan volarant yukleyip ban yiyen varmı?? Volarant yok ben ban yedim diyen varmıı? Aim kullanmayan abartmayan ban yiyen varmi ??

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Valorant bende de yüklü güvenlik duvarını kapatıp pubg lite hilesini deniyorum. Vanguard ban yeme ihtimalin yok normal bir şekilde ban yiyen arkadaşlar da var

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Volarant guard acikken hile acilmiyor bunu denedim lakin 2 si ayri oyun sonucta o bilgi oraya gitmez lakinn pubg bulamasidi veriyi volarant bulup sistemde belirtiyordur pubg de ordan veriyi yakalayip kendine cekiyordur dusuncem bu.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Beyler ben hileyi yeni kullanmaya basladim o yüzden bilgi sahibi degilim pc de volerant yuklu benim guardi kapatim hileyi acip giriyordum ama ban yemem onla alakalimi bilmiyorum sadece merak ettim uzun suredir hileyle oynayan volarant yukleyip ban yiyen varmı?? Volarant yok ben ban yedim diyen varmıı? Aim kullanmayan bokunu cikarmadan ban yiyen varmi ??
kanka guardı kapatıp oyuna girince ban atıyolar zaten riot game bu oyunda hile göremiceksiniz demişti

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kanka guardı kapatıp oyuna girince ban atıyolar zaten riot game bu oyunda hile göremiceksiniz demişti
Kanka pubg hile icin diyorum olay volerant degil ban yememiz onun guardindanmi kaynakli acaba oyuna girmesekte pc ilk acilista acik oluyor guard ve pc yi tariyor ve bunu hile oldugunu biliyor pubgde ondanmi yararlaniyor acaba ban yiyenlerin ortak noktasi volerantsa bence boyle

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
vallaha kral ben sildim direk ban yiyince ya

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Beyler varmiydi pcde yokmuydu ban yediginizde cevap vardi yoktu varsa ondan sorun yoksa hileyi engellemisler

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kanka direk sil baştan yükle çünkü sıkıntılar olabiliyor.

seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bende ban yedim küfürden sonra sildim zaten sevmedim

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
vallaha kral ben sildim direk ban yiyince ya

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
kanka ben ban yedim sildim ya sonra

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Beyler ben hileyi yeni kullanmaya basladim o yüzden bilgi sahibi degilim pc de volerant yuklu benim guardi kapatim hileyi acip giriyordum ama ban yemem onla alakalimi bilmiyorum sadece merak ettim uzun suredir hileyle oynayan volarant yukleyip ban yiyen varmı?? Volarant yok ben ban yedim diyen varmıı? Aim kullanmayan abartmayan ban yiyen varmi ??

ve bence, kıymetli kişi öncüsünü devre dışı bıraktığında, bellekten hiçbir şey çekemez. orada hile etkilemeden öncü yeniden gerekir. çünkü pc'yi yeniden başlatırsanız, hile hafızayı arka planda bırakacaktır.

(SADECE DÜŞÜNDÜĞÜM ÇOK TEMİZLE)

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Volarant guard acikken hile acilmiyor bunu denedim lakin 2 si ayri oyun sonucta o bilgi oraya gitmez lakinn pbg bulamasidi veriyi volarant bulup sistemde belirtiyordur pbg de ordan veriyi yakalayip kendine cekiyordur

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bencee butun olay volerantta ondan dolayi yedik sistem oyuna girmesende arkada guvenlik gorevlisi gibi calisiyor iceri girmenenizin vermiyor senin orda oldugunu biliyor lakin bu hile volarant icin degil pubg icin ama bu onun umrumda degil butun hileleri engelliyor bizim pubg hile kodlarini kendi guvenlik sistemiyle yakalayamiyor bizim volerant kodlari aciga cikarinda pubg dururmu yapistiriyor bani sonucta internet uzerinden anlik olarak yakaliyor butun suclu volerant guardi bence ama ban yiyenlerin yorumlari lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...