kanka guardı kapatıp oyuna girince ban atıyolar zaten riot game bu oyunda hile göremiceksiniz demiştiBeyler ben hileyi yeni kullanmaya basladim o yüzden bilgi sahibi degilim pc de volerant yuklu benim guardi kapatim hileyi acip giriyordum ama ban yemem onla alakalimi bilmiyorum sadece merak ettim uzun suredir hileyle oynayan volarant yukleyip ban yiyen varmı?? Volarant yok ben ban yedim diyen varmıı? Aim kullanmayan bokunu cikarmadan ban yiyen varmi ??
Kanka pubg hile icin diyorum olay volerant degil ban yememiz onun guardindanmi kaynakli acaba oyuna girmesekte pc ilk acilista acik oluyor guard ve pc yi tariyor ve bunu hile oldugunu biliyor pubgde ondanmi yararlaniyor acaba ban yiyenlerin ortak noktasi volerantsa bence boylekanka guardı kapatıp oyuna girince ban atıyolar zaten riot game bu oyunda hile göremiceksiniz demişti
Beyler ben hileyi yeni kullanmaya basladim o yüzden bilgi sahibi degilim pc de volerant yuklu benim guardi kapatim hileyi acip giriyordum ama ban yemem onla alakalimi bilmiyorum sadece merak ettim uzun suredir hileyle oynayan volarant yukleyip ban yiyen varmı?? Volarant yok ben ban yedim diyen varmıı? Aim kullanmayan abartmayan ban yiyen varmi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?