Üye
süreklı pubgde ban yıyorum çözüm bilen destekk lütfen
Banlandıgında karsına cıkan uyarı metni nedirsüreklı pubgde ban yıyorum çözüm bilen destekk lütfen
emin misin yemediğine bende kullanmaya başlıcam tekrardan mobil için hileyivalla ben aylardır mobilde kullanıyorum daha ban yemedim belli ettirmesen sende yemezsin
sanırsam lite diyor arkadaşDostum mobile mi lite mı ?
hile kullanıyo musun ?süreklı pubgde ban yıyorum çözüm bilen destekk lütfen
bilgiler için teşekkürler dostumÖncelikle şu konuya bi değineyim bazı arkadaşlar bilmiyor galiba
1- İstediğin kadar belli etme oyun sürekli güncelleme atıyor bir yerde yakalar 10 yılı veya 3 ay banı yapıştırır geçirir.
2- Win alamayan kişiler oyunda uzağa atlayıp gelen 3-4 botu vurup ilk çatışmada ölen kişiler daha ban yemedim diyor tabi yemezsin oyun hileyi tespit edemiyor sizin ölmenizden dolayı
3-Kd ( Ölüm - Öldürme) bu istediğiniz kadar yüksek olsun oyun size kd den dolayı ban atamaz çünkü kimse sizin nasıl bir maçta nasıl bir çatışmada olduğunuzu bilemez rakiplerinizi nasıl vurdugunu bilemez.
4-Kullanmadığın halde ban yiyorsan önce hileyi komple bılgısayardan kaldır daha sonra revo unınstaller programı ıle gameloopu sil arta kalan dosyalarıda temizle sonra gir dene tekrar ban atarsa format at .
Yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlar hile kullanan herkes eninde sonunda ban yiyor bugun olmazsa yarın yarın olmazsa dıger gun hilenin sonu yok yani .