Aynı sorunu BE üzerinde merak ediyorum. BS üzerinden yediğim ban mesela kişisel olarak sadece oyunu etkilemiş. EAC sistemi de aynı sistem sanıyorum. Yani ban türüne göre değişken. Oyuna özgü ban atabilir. Direk Global Ban olarak da atabilir, belli olmaz. Bunu anlamanın en iyi yolu; eğer öyle bir ban yediğini düşünüyorsan, her 2 oyuna da yeni hesaplarla gir ve test et ban atıyor mu diye. İlk yediğin oyunun ban atma süresi atıyorum 1 saat ise, diğer yediğini düşündüğün oyunda da 1 saatten uzun süre oyna ve sonuca bak. Sorun yok ise normal olması gerekiyor zaten. Yine de 3 gün gibi bir süre main hesaba girmesen iyi olur. Ek olarak HWİD-MAC-İP adreslerini değiştirmen iyi olacaktır. Lakin şunu da unutma dostum; piyasada ki free HWİD Spoofer programlarının büyük çoğunluğu detect ve işe yaramıyor. Paraya kıyıp sağlam bir tane alacaksın çok istiyorsan. Çünkü direk donanım banı atıyorlar ve kaldırması oldukça zor; free olarak. MAC-İP konusuna gelirsek, banını kaldıracağı anlamına gelmiyor ama tedbir amaçlı yinede değiştirirsen iyi olur.