Çözüldü Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar fortnite oynuyorum aylar geçti bu siteye girdim başka oyunlarda hile geldi mi diye lakin bir sorum olacak fortnite hile koruma programı easy anti cheat aynı şekilde de apex legends destekli ben şimdi apexten ban yesem fortnite girebilir miyim?

Çözüm
Aynı sorunu BE üzerinde merak ediyorum. BS üzerinden yediğim ban mesela kişisel olarak sadece oyunu etkilemiş. EAC sistemi de aynı sistem sanıyorum. Yani ban türüne göre değişken. Oyuna özgü ban atabilir. Direk Global Ban olarak da atabilir, belli olmaz. Bunu anlamanın en iyi yolu; eğer öyle bir ban yediğini düşünüyorsan, her 2 oyuna da yeni hesaplarla gir ve test et ban atıyor mu diye. İlk yediğin oyunun ban atma süresi atıyorum 1 saat ise, diğer yediğini düşündüğün oyunda da 1 saatten uzun süre oyna ve sonuca bak. Sorun yok ise normal olması gerekiyor zaten. Yine de 3 gün gibi bir süre main hesaba girmesen iyi olur. Ek olarak HWİD-MAC-İP adreslerini değiştirmen iyi olacaktır. Lakin şunu da unutma dostum; piyasada ki free HWİD Spoofer...
Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yediğin banın cinsine göre değişir kardeşim, HWID ban yediysen mesela giremeyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Alakası yok diye biliyorum benim arkadaş fortnite dan HWID ban yedi ama apex oynayabiliyor

Tek Rakibim Microsoft
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
telefon numarana da bağlı olabiliyor bu bazen mesela steamden ban yersen ve başka bir hesabındaki numarada ban yiyen steamdaki numaraysa hile yapmayan hesabın da gidiyor. ama eac hakkında pek bilgi sahibi değilim. sen yinede kayıt olurkenki numaraya dikkat et :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
telefon numarana da bağlı olabiliyor bu bazen mesela steamden ban yersen ve başka bir hesabındaki numarada ban yiyen steamdaki numaraysa hile yapmayan hesabın da gidiyor. ama eac hakkında pek bilgi sahibi değilim. sen yinede kayıt olurkenki numaraya dikkat et :D
valve anti cheat ayrı eac ayrı kral :D

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Aynı sorunu BE üzerinde merak ediyorum. BS üzerinden yediğim ban mesela kişisel olarak sadece oyunu etkilemiş. EAC sistemi de aynı sistem sanıyorum. Yani ban türüne göre değişken. Oyuna özgü ban atabilir. Direk Global Ban olarak da atabilir, belli olmaz. Bunu anlamanın en iyi yolu; eğer öyle bir ban yediğini düşünüyorsan, her 2 oyuna da yeni hesaplarla gir ve test et ban atıyor mu diye. İlk yediğin oyunun ban atma süresi atıyorum 1 saat ise, diğer yediğini düşündüğün oyunda da 1 saatten uzun süre oyna ve sonuca bak. Sorun yok ise normal olması gerekiyor zaten. Yine de 3 gün gibi bir süre main hesaba girmesen iyi olur. Ek olarak HWİD-MAC-İP adreslerini değiştirmen iyi olacaktır. Lakin şunu da unutma dostum; piyasada ki free HWİD Spoofer programlarının büyük çoğunluğu detect ve işe yaramıyor. Paraya kıyıp sağlam bir tane alacaksın çok istiyorsan. Çünkü direk donanım banı atıyorlar ve kaldırması oldukça zor; free olarak. MAC-İP konusuna gelirsek, banını kaldıracağı anlamına gelmiyor ama tedbir amaçlı yinede değiştirirsen iyi olur.

Çözüm
2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
girebilirsin ikisindede farklı ban yemen gerek ben fortnite'da banlıyım ama apex oynayabiliyordum taaki apextende ban yiyene kadar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...