Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana bir şeyler önerebilir misin Karantinadan sıkıldım
acayip bir sey önercem simdi. hem cok zevkli. minimal çizimler yap değişik bi trip bence odamın duvarlarına çizimler yapıyorum minimal ve harika bence öneririm
Animeye başlayabilirsin Bir günde oturup 25 bölüm izlediğimi biliyorum ki zaten bölümler 25 dk falan. İzlersen diye bir iki öneri yazayım alta:
1-Naruto (Şu ana kadar keşke izleseydim dediğim 720 bölümden oluşan koskocaman bir anime serisi ve bana göre animelerin en iyisi. Tamamen orijinal konusuyla 2002 yapımı olmakla beraber, televizyonda ara sıra gördüğümüz, gördüğümüz zaman ise "Bune lan" tarzında bir söylemde bulunduğumuz anime serisi.)
2-Attack On Titan (Çok önceden izlemiştim. 1 sezonun içinde 24 yada 12 bölüm bulunan 2 sezonluk ara sıra "Bu ölürse harbi bırakırım" diyeceğin heyecanlı bir anime serisi.)
3-Tokyo Ghoul (Naruto'dan sonra en sevdiğim anime. Konusu kesinlikle klişe değil ve 5 kere bitirdim. 2 sezondan oluşuyor fakat sonu gerçekten hüsrana uğratır. Aslında son diyemem çünkü RE yani Re-Edition serisine bağlamak istemişler. Haberin olsun 1. sezondan sonra farklı bir ad ile tekrardan 2. sezonu yapmışlar. Güzel ama karışık bir anime açıkçası.)