ah o lucifer yokmu izledim ya çok iyiydi yeni sezona daha aylar var ya babaları niye en sonda geldiki ne güzel aksiyon vardı xdlucifer kesinlikle tavsiyemdir uzun sezon dizi izlemek istiyorsan izlemelisin bence
netflixdeki en sevdiğim film v for vendettaydı zaten çok iyiPeaky Blinders
The Father
The Genlemen
Harry Poter serisi
V For Vendetta
Bunlar vakit ayırabileceğin güzel filimler. İyi seyirler dilerim.
netflixdeki en sevdiğim film v for vendettaydı zaten çok iyiPeaky Blinders
The Father
The Genlemen
Harry Poter serisi
V For Vendetta
ya bu witcherda ney ya 1 yıl oldu heralde bilmiyorum tam bi diğer sezon çıkmadı bee artık ümidim yok50m2 türk dizisi güzel - Lavalla - %3 - The Witcher -
lupini keyifle izledim kesinlikle izlemediysen izle netflixde sevdiğim dizilerden biriSex Education, Irish Man, Godfather üçlemesi, John wick üçlemesi, Peaky Blinders, Lupin vardı sanırım çok öneriyorlardı.
teen wolf için hiç erken kalkmayan ben saat 6-7de kalkardım strangers thinkde iyibiraz teenager dizileri gibi durabilir fakat;
1-) The Umbrella Academy
2-) Teen Wolf
3-) Stranger things
Bu üçünün yeri bende farklıdır bunların arkasından Black Mirror, Fringe (netflix'de yok) vs. gelir sanırım
ya prison break bana klas geliyor klozeti açıyosun gidiyosun her zamanki taktik vs. ama yine bakarım peaky blinders herkes diyor izliyicem onu sağol yazdığın içinprison break kesinlikle şiddetle öneririm lucifer izleyebilirsin güzel peaky blinders güzel korku olarak marianne var çerezlik dizi
V for vendetta çok güzel bi film türkçe dublajı da güzel olmuş bunu izleyebilirsinPeaky Blinders
The Father
The Genlemen
Harry Poter serisi
V For Vendetta