bana dizi önelir misiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Netflix den olabilir aşk romantik vs olabilir ve ya ana karakteri çocuk olup bir tık zeki genç de olabilir lütfen çanım sıkılıyor birde bunu izlemen yazım dediğiniz dizide olabilir. lütfen beyler evde canım sıkılıyor narmalde evde bunu yapcam sunu yapcam derdim simdi zamanım var ama hiç birini yapmadım piskılojim bozurdu
143-1435294_shouyou-hinata-tobio-kageyama-sugawara-koushi-sawamura-haikyuu.jpg

Post automatically merged:

serii lütfenn . xD
you

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
peaky blinders izlemediyusen izle çok şey kaçırırsın :) Atmosferi yeter...

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
house of cards ve desiniged survivor güzeldir

returnofthecosmos
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Breaking bad,lost ve prison break izlemediysen kesin izle hepsinde az da olsa romatiklik var ama kendisine çok çekiyor zaten dizi

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Netflix den olabilir aşk romantik vs olabilir ve ya ana karakteri çocuk olup bir tık zeki genç de olabilir lütfen çanım sıkılıyor birde bunu izlemen yazım dediğiniz dizide olabilir. lütfen beyler evde canım sıkılıyor narmalde evde bunu yapcam sunu yapcam derdim simdi zamanım var ama hiç birini yapmadım piskılojim bozurdu
143-1435294_shouyou-hinata-tobio-kageyama-sugawara-koushi-sawamura-haikyuu.jpg

Post automatically merged:

serii lütfenn . xD
dizi değilde anime önerebilirim uzun soluklu çok iyi animeler var ben naruto-naruto:Shippuden i bitirdim ve şiddetle tavsiye ederim ayrıca narutoda biraz saf bir çocuk shippuden de çok değişiyor ve daha akıcı bir hikayesi var onun dışında bleach izleyebilirsin ben pek fazla dizi izlemediğimden anca anime önerebilirim tek izlediğim dizi supernatural oda fantastik bir dizi yaratıklar vsyr her bölüm aksiyonlu geçiyor süpernatural ı şiddetle tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...