Bana Özel Bir Grafik Yapabilecek Var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhaba Grafik Yapan Arkadaşlarım Bana Özel Olacak Şekilde Bir Grafik Tasarımı Yapar mısınız ?

Aşağıdaki Bilgiler Yer Alıyor Bunlar Olsa Yeterli Olur Youtube Kapak ve Profil, Twitter Kapak ve Profil, İnstagram Profil ve Discord Sunucum İçin Profil ve Kendi Discord Hesabım İçin Ayrı Profil Resmi Yapabilecek Var mı ?

şunu da belirtmek isterim bir çok twitch'i şuanda grafiker arıyor ve bazı twitch yayıncılarının sunucusunda yer almaktayım başarılı bir grafik yapabilen olursa bunları twitch yayıncılarına önerebilirim ve kabul edilirseniz grafik karşılığında iyi paralar alabilirsiniz ;) bekliyor olacam

twitter lazhayalet
instagram lazhayalet
twitch lazhayalet
discord LazHayalet#4580

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Detay verirsen yardımcı olurum dostum

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Detay verirsen yardımcı olurum dostum
kanka konuda belirttim aslında bunlar için lazım yeniden sıfırdan her şeyi yapacam ondan dolayı her şeyi değiştirmek istiyorum

Youtube Kapak ve Profil, Twitter Kapak ve Profil, İnstagram Profil ve Discord Sunucum İçin Profil ve Kendi Discord Hesabım İçin Ayrı Profil Resmi

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
kanka konuda belirttim aslında bunlar için lazım yeniden sıfırdan her şeyi yapacam ondan dolayı her şeyi değiştirmek istiyorum

Youtube Kapak ve Profil, Twitter Kapak ve Profil, İnstagram Profil ve Discord Sunucum İçin Profil ve Kendi Discord Hesabım İçin Ayrı Profil Resmi
Nereye yapılacağını anladım da ne yapılacak işte :D Detay derken yazılar renkler vs.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Nereye yapılacağını anladım da ne yapılacak işte :D Detay derken yazılar renkler vs.
ha öyle desene :D kanka oyunlar üzerine olacak genellikle renk yazı falan onları sana bırakıyorum :D ayrı zulu için yap kanka discord ve instagram için hepsinde lazhayalet yazacak :D

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
88.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...