banka kredisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
selam arkadaşlar bişey sorucaktım burda illaki ailesi kendisi başvuran vb vardır virüs nedeniyle bazı bankalar koşulsuz kredi veriyormuş sanırım biz tamamıyla kara listedeyiz (aile üyelerim) ben 18e yeni girdim kara listede falan değilim ama sigortamda yok acaba bizden herhangi birisi başvursa kredi cıkarmı veya bana çıkarmı o şekilde yakınlarda kredi alan varmı acaba ?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
kamu bankaları 50 bin tl kadar kredi çıkartabiliyorlar dostum ancak gelirini ve bordonu bankaya göstermen gerek kredi notu ile belki 30 bine kadar çıkartabilirler

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kefille alırsın kredi dostum kara liste hikaye

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bir gelirin falan yoksa sanmıyorum kredi çıkacağını dostum

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
I recommend that you spend it, brother, it will be difficult for you to pay. We all want to make the loan but it will not be difficult to pay

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hiç geliri olmayan 20 yaslarında birine 50 bin kredi vermıslerdi

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
eğer ticaretle ilgileniyorsan covid kredisini kara listede olup olmadığına bakmaksızın veriyorlar

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
selam arkadaşlar bişey sorucaktım burda illaki ailesi kendisi başvuran vb vardır virüs nedeniyle bazı bankalar koşulsuz kredi veriyormuş sanırım biz tamamıyla kara listedeyiz (aile üyelerim) ben 18e yeni girdim kara listede falan değilim ama sigortamda yok acaba bizden herhangi birisi başvursa kredi cıkarmı veya bana çıkarmı o şekilde yakınlarda kredi alan varmı acaba ?
dostum ben kredi kullandım daha once. ama senin sartlarında kredi alabilecegini sanmıyorum. ama en saglıklısı bir subeye gidip basvuruda bulunmak

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Bu dönemde teminat göstermeden vermiyorlar malesef

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kefille alırsın kredi dostum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ilk kredi kartı başvurusu yap onaylarlar o kredi kartını bir süre kullan düzenli olarak cek yatır daha sonrasında istedigin kadar kredi verilir finansbank ziraat bank vakıfbank önerim

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Kara listede olanlara kredi veren banka şubesi yetkilisi çok büyük risk alır. Kamu veya kendi bankasının denetiminde başı ağrır, bir takım cezai yaptırımlara uğrar. Bu riski de kimse almaz kolay kolay. Mutlaka kefil ister, kefilin de düzenli gelir sahibi olmasını, hatta memur filan olmasını ister. Kefil olmazsa, ipotek ister. Kısaca kara listedeki birinin kredi alması çok çok kolay olmaz.

18 yaşına yeni girdiğin için, hiç kredi kartın ya da kredi işlemin yoktur diye tahmin ediyorum. Dolayısı ile böyle birinin KKB (Kredi Kayıt Bürosu) Notu da olmaz henüz. Bu notun oluşması için kredi kartı alman ve bir iki ay düzenli kullanıp borcunu da ödemen lazım. Kamu bankaları KKB notuna pek bakmaz, ama özel bankalar bu notu da değerlendirmelerinde kullanırlar.

Kredi verme işi şubenin insiyatifindedir belli bir tutara kadar, bankanın şubeleri için belirlediği tutarın üzerindeki kredilerin onayını şubenin bağlı olduğu bölge müdürlüğü veya genel müdürlük verir. Dolayısı ile şube limiti dahilinde bir krediyi kullandırma aşamasında şubenin yetkilileri karar verir. Çok bireysel kredi kullandıran bir şube ise, zaten kredi müşterisi bulabileceği için geliri olmayan birine vermek istemeyebilir. Ama şube yeni açılmış ve kredi müşterisi az ise, hem kredi satış kotasını doldurmak için hem de müşteri kazanmak için vermek isteyebilir. Tabi büyük rakamlara evet diyeceklerini sanmam.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
geliri olmayan birini kredi cıkartacaklarını sanmam

ⓚⓛⓐⓥⓨⓔⓒⓘ
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
aile üyelerinden herhangi birine değil de, sana doğrudan verirler, sicilin temiz madem, oranı zaten düşürdüler, kredi vermek için müşteri arıyorlar. ama senden gelir beyanı isteyeceklerdir. aile üyelerin geçmişte kara liste olmuş olabilir. senin sicilin temiz, ailenin mutlaka geliri vardır. çıkar her türlü

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
güzel bi kefil gösterirsen alabilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
internet bankacılığı ile almıştım ben halkbanktan şubeye gitmeden

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
teminat ve kefil olmadan normal şartlarda zor pandemi dolayısıyla kamu bankaları daha cömert davranabiliyolar onları denersen şansın daha yüksek olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...