Herkes yerine herkez yazdığı için banlıyorumHerkez birbirini banladıgı için herkezi banlıyorum.
Herkes yerine herkez yazdığı için banlıyorumHerkez birbirini banladıgı için herkezi banlıyorum.
Herkes yerine herkez yazdığı için banlıyorum
Herkes yerine herkez yazdığı için banlıyorum
Veletlik yaptigin için banned
Devrik cümle kurduğun için seni banlıyorum.@zazaozan değişik değişik davrandığın için banlıyorum seni![]()
türkçe öğretmeni olduğun için banlandın !!!!!!!!!!!!!!!!Devrik cümle kurduğun için seni banlıyorum.
Onaylı Üye Olmana Rağmen Profil fotoğrafı Koymadığın İçin Seni Banlıyorum@ByHeLLBoY 2 yıldır kayıtlısın ve 42 yorumun olduğu için seni banlıyorum.
@WhatRexTure Seninde Çok Tatlı Profilin Var Bende Seni Banlıyorum.Onaylı Üye Olmana Rağmen Profil fotoğrafı Koymadığın İçin Seni Banlıyorum
saol şimdi banlayabilirsin hazırım@WhatRexTure Seninde Çok Tatlı Profilin Var Bende Seni Banlıyorum.![]()
çok güldün çok gülen çok ağlarmış hesabını bi banliyimde aklın başına gelsin ağla
bende seni banlıyorum 18 dakikadır tüm yorumları okuyorum yeter ayoll !!!!!@WaoSia26 Çok Güldüğün Ve Ağladığın İçin Seni Banlıyorum By By...
bana cevap yazdığın için banlıyorum18 dakikadır yorum okuduğun için seni banlıyorum![]()
Banum Kalktu Waosia26yı güldüğünden banlanığın için seni banlıyorum@WaoSia26 yı güldüğünden banladığın için seni banlıyorum![]()
çok fazla uzatığın için banlıyorum.Banum Kalktu Waosia26yı güldüğünden banlanığın için seni banlıyorum