Isse Kun
Emektar Üye
Adami banlamadigin icin banlamak isterdim ama banliyamiyorumkardeş seni allah dünyadan banlamış bide ben banlamayım qaq sq
Adami banlamadigin icin banlamak isterdim ama banliyamiyorumkardeş seni allah dünyadan banlamış bide ben banlamayım qaq sq
#ExPlus banlıyamadıgın icin seni banlıyorumAdami banlamadigin icin banlamak isterdim ama banliyamiyorum![]()
![]()
Bana etiket attigin icin banliyorum#ExPlus banlıyamadıgın icin seni banlıyorum![]()
![]()
Konuyu gereksiz hortlattığın için,ATILDIN!Guncelı bastım kudurun :QEqweqw Ban
O Profil resmindeki kadının adını merak ettim ve bulamadığım için seni banlamıyorum çünkü söylemen gerekliBana etiket attigin icin banliyorum
Bulamadığın için seni banlıyorumO Profil resmindeki kadının adını merak ettim ve bulamadığım için seni banlamıyorum çünkü söylemen gerekli![]()
O Kadının İsmini Sölemedigin İcin Bende Seni BanlıyorumBulamadığın için seni banlıyorum![]()
İsmini merak ettiğin için Uçan ban atıyorumO Kadının İsmini Sölemedigin İcin Bende Seni Banlıyorum
pp kullanmadığın için BANNEDBeni Banlamadığınız İçin Hepinizi Balıyorum![]()
Profil Resmindeki kızın tatlıgı beni öldürüyor ondan banlıyorumpp kullanmadığın için BANNED
Grubun Adı Neon Jungle bana bunu söylettiğin için seni banlıyorumProfil Resmindeki kızın tatlıgı beni öldürüyor ondan banlıyorumSeni Söyle şunun adını
Grubun Adı Neon Jungle bana bunu söylettiğin için seni banlıyorum![]()
Avatardaki güzel kızın hatrına banladığın için seni banlıyorum
Pro olduğun için seni banlıyorum![]()
aktif olduğum için banlıyorum .D