Banlı Hesapları Acıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Güzelmiş Fakat Biz Başka Hesapdan Onaylı üye olunca mı Açılcak HWID BAN ?

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Suanki kullandığınız hesaptan olsanız yeterli

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: Banlı Hesapları Acıyoruz

keskin1149' Alıntı:
Onaylı üye oldumda Banım ip banım kalkmadı abi

onaylı üyeo oldunuz ancak kurallara uymadınız. 

http://memoryhackers.org/konu-onayli-uye-nedir-ve-nasil-olunur.mh

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]*10 Konu Açmak [/FONT][font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif](Spam Konular / Saçma Konular Ban sebebi)[/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]Saçma konu acmayın dedikçe acıyorsunuz. Hwid ban yediniz.[/FONT]

Üye
10 HİZMET YILI
harfi harfine uyguladım banım kalkarsa sevınırım her sey denen dı faıled hatası almaktayım yardım please !

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI

cagayay6734' Alıntı:
bilgilendirme için saolun bende ban yemiştım

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]onaylı üye oldunuz ancak kurallara uymadınız. [/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]http://memoryhackers.org/konu-onayli-uye...-olunur.mh[/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]*10 Konu Açmak [/FONT][font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif](Spam Konular / Saçma Konular Ban sebebi) (Full yardım konusu acarak ne yapmaya calışıyosun.)[/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]Saçma konu acmayın dedikçe acıyorsunuz.[/FONT]

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Abi ben kotu bisi yazmadim pc den sizin siteye giremiom ama telden giriom neden boyle oldu ki onceden giriodumm

Üye
10 HİZMET YILI

Nader11ndeu' Alıntı:
#CrazyBsknHD' Alıntı:
hattta sen atmıştın ismin çinceydi hile için yardım istedim ban attın sende
this chat which is on the home page, just for chatting and spend a good time, if you wanna ask something about cheat, you have to create new thread on help catagory, we already said that, ı'll open your ban but please be carefully and don't make mistake again. İf you make mistake again, you will get banned again and  ı'll dont open your ban.

Anasayfada bulunan chat sadece mesajlaşmak ve iyi zaman geçirmek içindir. Eğer hile hakkında bir şey sormak istiyorsan , yardım bölümüne konu açmak zorundasın, saten bunu söylemiştik. Banını açacağım fakat lütfen dikkatli ol ve bir daha hata yapma. Eğer hata yaparsan yeniden banlanacaksın ve banını açmayacağım.

Türkçe anlamazsın diye ingilizcesinide yazdım. Ne iyi bir forum dimi ama ?

uuu nekadanda iyelerini düşünen bir kurucu :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Abi yardım konusu açtıgım için ban yedim hwid de atmıssın hackı kulllanamıyorum lutfen yardım cevdetonurwtm

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Onyalı uye oldum ama banım kalkmadı tabletten hesaba girebiliyrum ama bilgisayardan giremiyorum hwidde kalmmamıs acil yardım

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI

İoz   Abi ya Ben Onaylı üye OLdum Hala O HwD HATASIMIDR NEDİR ONU ALIYORUM ARTIK ONAYLI ÜYEYİM ONAYLI ÜYE OLANLAR 15.00 VE 20.00 DA BAKIYORMUŞSUNUZBEN YAKALAYMADIM KAÇIRDIM ARTIK 20.00 İŞLEMLERİ YAPIN BİRDE NASIL BİLCEM ARTK HATA ALMAYACAĞIMI ONUN İÇİNDECEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM                          [ TEKKRAL:MEMORYHACKERS' Alıntı:
pid='41274' dateline='1454143588']

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...