EywallahEline sağlık
Bu banner için gif için yapmadım saolasın yinede fikrin içinAteş parçacıkları gibi olan yerleri giflesen şöyle akıcı bir git geli olsa alttanda sensör gibi yavaşca transparantlasan cool birşey olurdu. Yinede başarılı gif daha hoş durur. (İmza olarak değenlendirdim.)
404 not foundÜstteki güzel olmuş
ama kafamız nasıl güzel404 not found
1 tane tek var yalnız ? .D
Alt ve üst gözükünce çok kötü duruyodu zaten hep böyle yaparım alt ve üst gözükmez zaten gözüksede bi önemi yok youtubede Sadece orta kısım kullanılıyor.Teşekkür ederim görüşün içinGüzel ama sönük kalmış alt ve üst gözükseydi keşke ama dolgu %30 falan olsaydı . Öyle kesince hoş olmuyor .
Ateş parçacıkları gibi olan yerleri giflesen şöyle akıcı bir git geli olsa alttanda sensör gibi yavaşca transparantlasan cool birşey olurdu. Yinede başarılı gif daha hoş durur. (İmza olarak değenlendirdim.)
Görüntü kalitesi mi kötü yoksa benim monitördemi öyle gösteriyor.. Videonun kalitesi düşük sanırım. Evet dediğim tarife uyuyor ama halen birşeyler eksik mesela o transparanize olan üçgensel modelleri arttırmak lazım ortadaki akışkan logonun etrafına serpiştirilse şöyle çok daha candan vurucu olur.Bunun gibimi ?
görüntü kalitesi düşük 144p 720 ye al net gözüküyoGörüntü kalitesi mi kötü yoksa benim monitördemi öyle gösteriyor.. Videonun kalitesi düşük sanırım. Evet dediğim tarife uyuyor ama halen birşeyler eksik mesela o transparanize olan üçgensel modelleri arttırmak lazım ortadaki akışkan logonun etrafına serpiştirilse şöyle çok daha candan vurucu olur.
720p Olarak kast ettim amma net değil yani. Render olurken olabilir görüntü kalitesi düşmüş.görüntü kalitesi düşük 144p 720 ye al net gözüküyo
bende 720 de net görünüyo720p Olarak kast ettim amma net değil yani. Render olurken olabilir görüntü kalitesi düşmüş.
Güzel olmuş eline sağlıkBunun gibimi ?
Sagolasın banada yazı fontu hoş geldi saolasın görüşün içinGüzel olmuş dostum ama yazı fontunu daha iyi bir şey seçebilirdin şahsi görüşüm ben yazı fontunu beğenmedim.