Çözüldü Bannerlord Açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bannerlordda bir sorunum var. Oyunu daha öncelerde oynadım fakat silmiştim. Silmenin üzerinden bilgisayara format falan da atıldı bi 3 4 ay geçti. Şuan oyunu tekrar indirdim oyunu bir kere başlat dedim oyun açılmadı ve steamda çalışıyor gözüküyor durdur diyorum durduruluyorda kalıyor reset atıyorum vs hiçbirşekilde düzelmiyor. Görev yöneticisinden çalışan bannerlord dosyalarını kapatmaya çalışıyorum erişim reddedildi diyor. Oyunu silip yükleyeyim diyorum hiçbir tepki vermiyor muhtemelen arkada açık olan ve kapatılamayan o dosya ile alakalı. Bunu nasıl çözeriz hiçbir çözüm bulamadım internette.

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    476.5 KB · Görüntüleme: 264
  • 2.PNG
    2.PNG
    30.9 KB · Görüntüleme: 275
  • 3.PNG
    3.PNG
    20.5 KB · Görüntüleme: 258
Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm aynı hatayı alan varsa sorun Onedrive kaynaklı bir sorun eğer one drive sildiyseniz yada hesabınızdan çıkış yaptıysanız indirip hesabınıza giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra belgelerdeki bannerlord klasörünü silin sorunun kaynağı o klasör onedrive yüklü olmadığı için silinmiyordu o dosya ( 0x8007016a "Bulut Dosya Sağlayıcısı Çalışmıyor ) hatası veriyordu sildikten sonra düzeliyor.
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
CMD (yönetici olarak çalıştır) > "net user administrator /active:yes" yaz enter bas ve kapat. Görev yöneticisini tekrar aç ve Bannerlord.exe'yi kapatıp tekrar dene.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kaspersky ile tarama yapar misin? Bir de mod falan yükledi isen o sebepten olabilir. Dosya bütünlüğünü doğrula seçeneğini denedin mi?

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar sorunu çözdüm aynı hatayı alan varsa sorun Onedrive kaynaklı bir sorun eğer one drive sildiyseniz yada hesabınızdan çıkış yaptıysanız indirip hesabınıza giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra belgelerdeki bannerlord klasörünü silin sorunun kaynağı o klasör onedrive yüklü olmadığı için silinmiyordu o dosya ( 0x8007016a "Bulut Dosya Sağlayıcısı Çalışmıyor ) hatası veriyordu sildikten sonra düzeliyor.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...