Bannerlord ile ilgili soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Şimdiden Özür Dilerim. MB2 Bannerlord' da 2 Evladım var ellerinizden öper ilki veled 2 yaşında ikinci veled 4 yaşında ama bunları oyun içinde bulamıyorum en son şu şehirde gözüktü diyor giriyorum yoklar. Erken erişim diye kapalımı yoksa bi yolu varmı yardımcı olursanız sevinirim.

İyi Forumlar

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Birkaç youtuberdan izledim onlarda çocuklarını bulamıyordu sanırım erken erişimden dolayı

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
beta versiyondan kaynaklı, aynı şeyi bir oyuncuda yaşamıştı

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Gittiğiniz yerdeki bütün insanlarla konuşmayı deneyin eğer hala yok ise erken erişimde diyedir onun haricinde bolca görev var para kazanabileceğiniz

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bir çocuğa sahip çıkamıyorsunuz püüü Dostum herkeste aynı sorun var gibi arkadaşıımda aynı şeyi yaşıyor

Umut Kasabasında Peder
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
daha özellik çıkmamış olabilir ilerleyen güncellemelere bakabilirsin keyifli oyunlar iyi savaşlar

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Pintipanda izlet

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
benim 5 evladım var fakat hepsi düşman şehrinde. Benim karı benim şehirde ama doğurduğu zaman çocuk düşman şehrinde doğuyor anlamadım gitti

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bi Sorum daha olucak yeteneklerde haydutları seçkin birlik oluşturabilirsin falan yazıyor yağmacı haydut falan alıyorum birliğime level atladıklarında o özelliği açman gerek yazıyor. Skill ağacında o özellik açık ama level veremiyorm adamlara bunun sebebi ne olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...