Bannerlord ile ilgili soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Şimdiden Özür Dilerim. MB2 Bannerlord' da 2 Evladım var ellerinizden öper ilki veled 2 yaşında ikinci veled 4 yaşında ama bunları oyun içinde bulamıyorum en son şu şehirde gözüktü diyor giriyorum yoklar. Erken erişim diye kapalımı yoksa bi yolu varmı yardımcı olursanız sevinirim.

İyi Forumlar :)

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Birkaç youtuberdan izledim onlarda çocuklarını bulamıyordu sanırım erken erişimden dolayı

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
beta versiyondan kaynaklı, aynı şeyi bir oyuncuda yaşamıştı

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Gittiğiniz yerdeki bütün insanlarla konuşmayı deneyin eğer hala yok ise erken erişimde diyedir onun haricinde bolca görev var para kazanabileceğiniz

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bir çocuğa sahip çıkamıyorsunuz püüü :D Dostum herkeste aynı sorun var gibi arkadaşıımda aynı şeyi yaşıyor

Umut Kasabasında Peder
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
daha özellik çıkmamış olabilir ilerleyen güncellemelere bakabilirsin keyifli oyunlar iyi savaşlar :)

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
benim 5 evladım var fakat hepsi düşman şehrinde. Benim karı benim şehirde ama doğurduğu zaman çocuk düşman şehrinde doğuyor anlamadım gitti :D

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bi Sorum daha olucak yeteneklerde haydutları seçkin birlik oluşturabilirsin falan yazıyor yağmacı haydut falan alıyorum birliğime level atladıklarında o özelliği açman gerek yazıyor. Skill ağacında o özellik açık ama level veremiyorm adamlara bunun sebebi ne olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...