ban kaldırma diye bi hile o lamaz çünkü 48 haneli şifrelerle korunuyo banlar bunlarıda sadece oyun yapımcıları biliyo o yüden olmazArkadaşlar banlar hala devam ediyor hala çatır çatır ban atıyorlar düm bir hesabım ban yedi diğer hesaba geçtim az önce diğer hesabımda banlandı bugün içinde ban yiyen var mı?
kardesım bugun yemesen bıle elbet yıyeceksın zaten hıle yazılımsal bısey oldugu ıcın ban kacınılmazArkadaşlar banlar hala devam ediyor hala çatır çatır ban atıyorlar düm bir hesabım ban yedi diğer hesaba geçtim az önce diğer hesabımda banlandı bugün içinde ban yiyen var mı?
Ben 2 gündür herşey açık oynuyorum hiç sıkıntı yok . Çokmu aşırı belli ediyosunuz bilmiyomki.rapor filan ediyolardır yoksa yakalanma durumu olsa ilk maçta ban yenir oto.valla şuan oynuyorum daha bi sıkıntı gelmedı ama evade kapalı oynuyorum
Reportlar tabikide önemli fakat yeni hesapta 1 gün olmadan ban yememin sebebini report olduğunu düşünmüyorum broBen 2 gündür herşey açık oynuyorum hiç sıkıntı yok . Çokmu aşırı belli ediyosunuz bilmiyomki.rapor filan ediyolardır yoksa yakalanma durumu olsa ilk maçta ban yenir oto.