barafranca oynayan çıkarmı bu siteden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oynayacak olan kaç gün sonra oyun başlıyor şuan parti var bildiğim kadarıyla beraber kasalım oyun arayanlar için de tavsiyedir
edit: oyunu bilmeyenler için biraz anlatım mafya oyunu hesap actıgınızda empty suit den
Empty-suit
D
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
iveryboy/girl
Picciotto
Shoplifter
Pickpocket
Thief
Associate
Mobster
Soldier
Swindler
Assassin
Local Chief
Chief
Bruglione
Capo
cina (Bir spot sahibi olup 7.5m$ kazanırsanız spottan capodecina olursunuz)
Godfather

böyle devam ediyor araba cal suclar ve kacakcılık yaparak rank kasıyorsunuz tabi organize suclar yaparakda rank kasabiliyorsunuz mesela e5 bir takım arkadaşınızla yapabilirsiniz biri araba koyuyor yani şöför diğeride lider liderde tommy gun ve 50 mermi koyuyor 36k ya isterse sahte de koyabilir ama fazla para gelmez e5 ten en fazla kumarhaneyi soyup 4milyon kazanabilirsiniz herbirinize 2 milyon tabi bu cok nadir organize suctan ise 4 kisiyle yapılıyor biri silah uzmanı (we) biri patlayıcı uzmanı (ee) biri şöför (dr) diğeride lider bunu rankınız thief oldugunda organize suc yapabilirsiniz e5 i ise rankınız shoplifter oldugunda yapabilirsiniz oynu şuan bin kişi oynuyor en az 300 kişi de online sabah erken saatlerde de 100 kişi online dir bide kumar bölümü var onu ben anlatmim kendiniz keşfedersiniz merak edenler pm atsın özelden konusalım

Son düzenleme:
Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
İngilizcesi iyi olmayanların zorlanacağı bir oyundu. Türkçe'nin gelmesi çok iyi oldu. Bir daha başlar mıyım bilmiyorum.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İngilizcesi iyi olmayanların zorlanacağı bir oyundu. Türkçe'nin gelmesi çok iyi oldu. Bir daha başlar mıyım bilmiyorum.
basla oyun tekrar reset olunca bırakırsın 2 ay falan sürer zaten ben senede bir oynuyom ya oynamıyom sende poker cok oynarmıydın bu arada ing neydi senin eski verslerde belki tanıdık cıkarsın

Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
basla oyun tekrar reset olunca bırakırsın 2 ay falan sürer zaten ben senede bir oynuyom ya oynamıyom sende poker cok oynarmıydın bu arada ing neydi senin eski verslerde belki tanıdık cıkarsın
Gün içerisinde çok yoğunum ve meşgulüm. O yüzden başlamam. Sana iyi eğlenceler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...