- Yasaklandı
-
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
hizmetlerden nasıl kapatacağım ve konuyu anladığını sanmıyorum bir adam insanlar kansın diye synaptics gibi görünen ama aslında virüs olan bir program yapmış bende ona yakalandımöncelikle bu bir virüs değil bu sadece laptoplarda otomatik olarak windows la birlikte gelir istersen touchpad ini sök at yinede duracak o hizmetlerden kapatabilirsin.
services.msc üzerinden öyle bir hizmet bulamadımSynTPEnh Caller Service isimli hizmeti durdur
asıl soru synaptics.exe yi manuel olarak silersem sıkıntı olurmu (virüs zaten virustotalden baktım)malware ve adware tarayıcıyla bir tarat virüs olup olmadığı belli olur
Post automatically merged:
görev yöneticisi hizmetler kısmından bak
geçirdi ben baktım .exe sine SYSTEM Kullanıcısı ve diğer tüm kullanıcılar üzerinden tam denetim varsanmam tabi yönetici izinlerini ele geçirdiyse sıkıntı
manuel olarak silemezmiyim öyle programlar sistemimi çok zorluyoro zaman anti malware veya adware la tarat program silsin
ben windows 8.1 nasıl güvenli modda başlatacağımı bilmiyorumonlarla silip kaldırabilirsin sonra ya da güvenli modda başlatıp sil sonra normal modda çalıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?