Uzman Üye
ÜŞENMEDEN OKUYUN YALVARIRIM
Uzatmadan Konuya geçeyim çünki çok korkuyorum. Arkadaşlar şimdi Bi oyun war Cengizhan2 Diye Joygame Nin oyunu şimdi ben bu oyunda 200TL ye hesap aldım falan filan işde adama parayı verdim kontor olarak Sonra aradan 1 saat geçdi Adam Şifreyi Değişmiş Faceye Girdim Adam Beni Tehtid Ediyor Yok Seni Polise Verdim anneni babanın telefonunu buldum felan diyor gercekdende bulmus Arıcakmıs az sonra ondan sonra aradan 5 10 dk geçdi Aramadılar Şimdi ben bayağı Bir korkuyorum Ne yapmam lazım ben Kontoru attım adam beni tektid ediyor böyle bir konu ile karsılasdım 15 Yaşındayken bu sefer hesap çaldım herkez yapmısdır zaten wolfteamda işde tamam aldım hesabı adam Telefondan babamı aramıs nasıl bulduysa artık orsasını bilemem Babam Beni Tam 1 Saat Dövdü Baya bir aklımda Şimdi benim neyapmam lazım arkadaslar evet 17 yaşındayım Fakat insan Babasından Korkmazmı annesinden Arar Diye Bişer Der Diye Döver Diye Lütfen Yorumlarada Dalga Geçmeyin Bu Konu Önemli Yarın Bi Gün Polis Gelse Felan Çok Kötü Olur Haksız Yere Dİyecek Birşey yok Arkadaşlar Eğer Şu 1 2 Gün İçerisinde Yoksam Başım Gerçekcen Çok Aşırı Belada Demekdir siz orasını anladınız Yardımcı Olursanız Sevinirim
NOT: Adamları Faceden Engelledim Ve Şuan Altıma Sıçıyorum Allah Aşkına yardım edin Elinizden Birşey Gelmezse Canınız Saolsun napalım Katlanıcaz
Lütfen Silmeyin !