Başım Belada Allah Aşkına Yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
ÜŞENMEDEN OKUYUN YALVARIRIM

Uzatmadan Konuya geçeyim çünki çok korkuyorum. Arkadaşlar şimdi Bi oyun war Cengizhan2 Diye Joygame Nin oyunu şimdi ben bu oyunda 200TL ye hesap aldım falan filan işde adama parayı verdim kontor olarak Sonra aradan 1 saat geçdi Adam Şifreyi Değişmiş Faceye Girdim Adam Beni Tehtid Ediyor Yok Seni Polise Verdim anneni babanın telefonunu buldum felan diyor gercekdende bulmus Arıcakmıs   az sonra ondan sonra aradan 5 10 dk geçdi Aramadılar Şimdi ben bayağı Bir korkuyorum Ne yapmam lazım ben Kontoru attım adam beni tektid ediyor böyle bir konu ile karsılasdım 15 Yaşındayken bu sefer hesap çaldım herkez yapmısdır zaten wolfteamda işde tamam aldım hesabı adam Telefondan babamı aramıs nasıl bulduysa artık orsasını bilemem Babam Beni Tam 1 Saat Dövdü Baya bir aklımda Şimdi benim neyapmam lazım arkadaslar evet 17 yaşındayım Fakat insan Babasından Korkmazmı annesinden Arar Diye Bişer Der Diye Döver Diye Lütfen Yorumlarada Dalga Geçmeyin Bu Konu Önemli Yarın Bi Gün Polis Gelse Felan Çok Kötü Olur Haksız Yere Dİyecek Birşey yok Arkadaşlar Eğer Şu 1 2 Gün İçerisinde Yoksam Başım Gerçekcen Çok Aşırı Belada Demekdir siz orasını anladınız Yardımcı Olursanız Sevinirim 

NOT: Adamları Faceden Engelledim Ve Şuan Altıma Sıçıyorum Allah Aşkına yardım edin Elinizden Birşey Gelmezse Canınız Saolsun napalım Katlanıcaz

Lütfen Silmeyin !

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]Uzatmadan Konuya geçeyim çünki çok korkuyorum. Arkadaşlar şimdi Bi oyun war Cengizhan2 Diye Joygame Nin oyunu şimdi ben bu oyunda 200TL ye hesap aldım falan filan işde adama parayı verdim kontor olarak Sonra aradan 1 saat geçdi Adam Şifreyi Değişmiş [/FONT]

Sen dava etsen kazanırsın ::) neyin kafası bu

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Kardeşim sana şöyle özetleyeyim adam seni baya dolandırmış tamam numaranı bulma ihtimalleri var ama o gerçekten çok zor ki polis tanıdığı olma ki şuanda o numara bulma işleri kalktı bi sakin ol ama paran gitti hesabı alma şansın belki vardır burada abiler bakarlarsa konuya belgi yardımcı olurlar zaten onlardan başkası yardımcı olamaz çünkü oyunda hesap satımı zaten yasak hem senin hem o adamın başı yanar şimdiden geçmiş olsun ama arama şansları yok senide iyi korkutmuşlar herkese de güvenme bence 200 tlnin üstüne bi bardak su iç sen 

İoz' Alıntı:
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]Uzatmadan Konuya geçeyim çünki çok korkuyorum. Arkadaşlar şimdi Bi oyun war Cengizhan2 Diye Joygame Nin oyunu şimdi ben bu oyunda 200TL ye hesap aldım falan filan işde adama parayı verdim kontor olarak Sonra aradan 1 saat geçdi Adam Şifreyi Değişmiş [/FONT]

Oyn kurallarında belirtilmiş bir şey var hesap satımı yasak diye hem bu arkadaşımız sadece 200 tlsini alır geri o adamında hesabı kapanır ama davaya harcadığı para baya artar değmez başka bir yol lazım bence :D

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Atlgan' Alıntı:
Kardeşim sana şöyle özetleyeyim adam seni baya dolandırmış tamam numaranı bulma ihtimalleri var ama o gerçekten çok zor ki polis tanıdığı olma ki şuanda o numara bulma işleri kalktı bi sakin ol ama paran gitti hesabı alma şansın belki vardır burada abiler bakarlarsa konuya belgi yardımcı olurlar zaten onlardan başkası yardımcı olamaz çünkü oyunda hesap satımı zaten yasak hem senin hem o adamın başı yanar şimdiden geçmiş olsun ama arama şansları yok senide iyi korkutmuşlar herkese de güvenme bence 200 tlnin üstüne bi bardak su iç sen 

İoz' Alıntı:

Oyn kurallarında belirtilmiş bir şey var hesap satımı yasak diye hem bu arkadaşımız sadece 200 tlsini alır geri o adamında hesabı kapanır ama davaya harcadığı para baya artar değmez başka bir yol lazım bence :D
Orası sıkıntı Degil Kardeşim Adam Faceden Anneme babama mesaj atmıs dolandırdı bizi diye ve hayla attımı bilmiyorum baba dayagı war sonunda 1 hafta

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bende 25 TL YATIRDIM COLD HACK Alim diye adam dolandırdı :D babama söyledim boşver dedi ders olsun sana :D

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Kardesim hesap alim satimi hem yasak hemde tehlikeli isler.Ya elden aldigini dusunsene adam arkadaslariyla beraber gelir doverek alir.200 tlni bence en iyisi kendin kasman simdiden gecmis olsun Kardesim.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Polis işi falan yaş iş. Adama direk ana bacı söv senin ananı avradını doğmamış çocuğunu .... diye söv sen kimsin it oğlu it de. Senin ceddini s... de. Sövemiyosan ver ben söveyim mk :ÇD

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sen git su iç ayrıca bu durumu joygameye iletirsen cok iyi olacaktır adamın hesap kapansın.

Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim ne yapsan nafile adalet kalmamışki dünyada polise bile gitsen sana sg der k.b kardeşim.

Onlar kendi hayatını yakiyor bosver :)

Su iç yapacak birşey yok :)

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Bugün Sabah Saat 11 De Felan Aradılar Beni Savcılıkdan Çağırdılar Gittim Herşeyi anlattım saymadı onları haklı buldu Bide benden 750TL istediler :(

Üye
10 HİZMET YILI
Kardeş yapacağın Bişey Yok Bu Ders Olsun Sana Bidaha Kimseye Güvenme Yapcağın Şey Sessizce Bir İki ay Beklemek Eğer Bişey Olmazsa Unutlur Gider :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...