Uzman Üye
[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]Uzatmadan Konuya geçeyim çünki çok korkuyorum. Arkadaşlar şimdi Bi oyun war Cengizhan2 Diye Joygame Nin oyunu şimdi ben bu oyunda 200TL ye hesap aldım falan filan işde adama parayı verdim kontor olarak Sonra aradan 1 saat geçdi Adam Şifreyi Değişmiş [/FONT]
Oyn kurallarında belirtilmiş bir şey var hesap satımı yasak diye hem bu arkadaşımız sadece 200 tlsini alır geri o adamında hesabı kapanır ama davaya harcadığı para baya artar değmez başka bir yol lazım benceİoz' Alıntı:[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]Uzatmadan Konuya geçeyim çünki çok korkuyorum. Arkadaşlar şimdi Bi oyun war Cengizhan2 Diye Joygame Nin oyunu şimdi ben bu oyunda 200TL ye hesap aldım falan filan işde adama parayı verdim kontor olarak Sonra aradan 1 saat geçdi Adam Şifreyi Değişmiş [/FONT]
Sen dava etsen kazanırsın :neyin kafası bu
Orası sıkıntı Degil Kardeşim Adam Faceden Anneme babama mesaj atmıs dolandırdı bizi diye ve hayla attımı bilmiyorum baba dayagı war sonunda 1 haftaAtlgan' Alıntı:Kardeşim sana şöyle özetleyeyim adam seni baya dolandırmış tamam numaranı bulma ihtimalleri var ama o gerçekten çok zor ki polis tanıdığı olma ki şuanda o numara bulma işleri kalktı bi sakin ol ama paran gitti hesabı alma şansın belki vardır burada abiler bakarlarsa konuya belgi yardımcı olurlar zaten onlardan başkası yardımcı olamaz çünkü oyunda hesap satımı zaten yasak hem senin hem o adamın başı yanar şimdiden geçmiş olsun ama arama şansları yok senide iyi korkutmuşlar herkese de güvenme bence 200 tlnin üstüne bi bardak su iç sen
Oyn kurallarında belirtilmiş bir şey var hesap satımı yasak diye hem bu arkadaşımız sadece 200 tlsini alır geri o adamında hesabı kapanır ama davaya harcadığı para baya artar değmez başka bir yol lazım benceİoz' Alıntı:[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]Uzatmadan Konuya geçeyim çünki çok korkuyorum. Arkadaşlar şimdi Bi oyun war Cengizhan2 Diye Joygame Nin oyunu şimdi ben bu oyunda 200TL ye hesap aldım falan filan işde adama parayı verdim kontor olarak Sonra aradan 1 saat geçdi Adam Şifreyi Değişmiş [/FONT]
Sen dava etsen kazanırsın :neyin kafası bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?