Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlginç değil de iğrenç bir anım var küçükken yolda yürüyordum sağ olsunlar logar kapağını düşmem için açık bırakmışlar dizime kadar girmiştim , büyük kuzenim son anda kaptı kolumdan
bi keresinde top oynarken şut çektim kale direğine çarptı ve bana doğru geldiğini fakedip atladım ve top arkadaşıma çarpıp yine bana geldi ve karnım morardı xD
ilgiçten çok utandığım bir an bu anlatıyorum arkadaşlarla nargile cafeye gitmiştik arkadas wc gitti bende gittim arkadas 1wc girdi bende onun gırdıgınde gırdım ama arkadasım kızlar tuvaletıne gırmıs bende ona guvenmıstım tam ısım bıttı cıkacakken kapıya tıkladılar 2 kız abı bır rezil olmustum direkt cıkıp hesabı odeyıp kalkmıstık
Eskilerden bir gün anneannem lerin evinde yemek yiyoruz babam çalıştığı için eşlik edememişti. Annem bi poşete dolma koydu bende arta kalan çöplerin arasında dolma var nasıl olsa kimse yemicek diye ezdim içini dışına çıkardım meğer babamınmış. Annem poşet nerede diye sordu çöp diye çöpe attım dedi.. gidip aldık kediler param parça etmiş dediler bende sustum itiraf edemedim
bi keresinde, bottle flip challenge'ın meşhur olduğu dönemde, parkta arkadaşlarla kapışırken ben gaza gelmiştim havaya bi atmıştım basketbol sahasında oynayan bizden büyük grubun sanırım liderlerinin kafasına çarptı. Şişe dik durmasaydı döveceklerdi. durduğu için bizi de basketbol oynamaya davet ettiler. oynadık tabi.
getting hit by a car breaking my arm, and not getting scolded by my parents instead got a gaming pc so that i wont leave my room and break my other arm