kızın tepkisini merak ettimdaha 2 ay önce işyerinde kıza işle ilgili bişey sorcaktım ay naber canım dedi bende bi baktım söyle iyiyim sen nasılsın dedim meğersee kızın kulağında airpods varmış
aykut elmasın bi vine vardı iyiyim sen nasılsınızdükkanda müşteriler kolay gelsin dediklerinde sağol abi sanada kolay gelsin diyordum :d
Kızla şöyle bi yüz yüze bakıştık iyiyim sen nasılsın diyince şöyle bir baktı gülümsedi isyerinde aynı yerde çalışıyoz whatsapp grubundan numarası var ben onu biliyom o beni biliyo belki çıkma teklifi yaparım bilmiyomkızın tepkisini merak ettim
Benimde başıma benzeri olaylar geliyor özellikle kablosuz kulaklıklar çıktığından beridaha 2 ay önce işyerinde kıza işle ilgili bişey sorcaktım ay naber canım dedi bende bi baktım söyle iyiyim sen nasılsın dedim meğersee kızın kulağında airpods varmış
insanlık hali isteyerek yapmamıştır belki asıoflöqweKüçükken polis arabasına vişne çekirdeği atıp aileme inselerde bana bişi yapamazlar demiştim sonra inince ağlamıştım
Post automatically merged:
bir kerede avmde dayının teki bağırsakları yırtılırcasına osurmuştu gülmekten yere yığılmıştım aq
Bu tarz bişey bende yaşadımCeviz toplarken tarla sahibi kovaladı çukura dustuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?