Başınızdan geçen güzel veya kötü bir anı farketmez anlatın bakem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ilk ben anlatiym geçen csgo girdim rekabetçi için ben nova 1 dim takımına gırdıklerim de hep nova 4 neyse rankı görünce durun atmayın dedim iyi oynarım dedim sus ağlama bebe dediler attılar sonra tek başıma maça girdim ve o adamların karşısına geldim 16 ya 6 ve 44 kill ile oyunu bitirdim ve chat e allah ın sopası is loading yazdım adamlar öyle kaldı

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Bi kıza aşık oldum gittik konuştuk falan kapalı diye yazmıştım kapalısın o yüzden geldim dedim 2-3 kriterim falan vardı onlarda o kızda vardı dedim tüm şansımı sanamı kullandım be prenses

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşa arabayı ödünç vermiştim ısrar edince bazende ben onun motorsikletini alıp kullanırım ama aldığım gibide bırakırım. Arkadaş bizim arabanın depoyu boşalttığı gibi arka tamponuda sürtmüş bi yerlere boya kalmıştı acaip ayar olmuştum neyse hallettik bir şekilde ama bundan sonrası için yalvarsa çevrem vermiyorum aracı iyi ders olmuştu bana herkesin başınada gelmiştir böyle bir durum hayatımın en berbat günüydü açıkçası.

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
sporun ilk günü özgüvenliyim ağırlıklar falan kaldırıyorum. sonra bi an pat bi düştüm bayılmışım meğer. neyse geldier ayran içirdiler ayıltınca

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşa arabayı ödünç vermiştim ısrar edince bazende ben onun motorsikletini alıp kullanırım ama aldığım gibide bırakırım. Arkadaş bizim arabanın depoyu boşalttığı gibi arka tamponuda sürtmüş bi yerlere boya kalmıştı acaip ayar olmuştum neyse hallettik bir şekilde ama bundan sonrası için yalvarsa çevrem vermiyorum aracı iyi ders olmuştu bana herkesin başınada gelmiştir böyle bir durum hayatımın en berbat günüydü açıkçası.
ben en son geçen yaz motorumu 2 arkadadıma verdim motor ondan beri çalışmıyo
Post automatically merged:

sporun ilk günü özgüvenliyim ağırlıklar falan kaldırıyorum. sonra bi an pat bi düştüm bayılmışım meğer. neyse geldier ayran içirdiler ayıltınca
haha ayran iyiymiş kardesım

Üye
9 HİZMET YILI
En guzel anım cocukluğumdaki saklambac oynadiim gunler 30 kisi gece ramazanlıkta ne oynardik be ozledim...

Süper Üye
6 HİZMET YILI
ben en son geçen yaz motorumu 2 arkadadıma verdim motor ondan beri çalışmıyo

haha ayran iyiymiş kardesım

Sen gül gibi bak arabana adam içine etsin vermeyeceksin hacım bana çok güzel ders oldu vallaha.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
teyzemın oluna aracı verdım kafam guzeldıye o ayık kafayla kaza yaptı hımına:)

Bu da geçer
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Çocukken eski kasamın içini açmış parçaları sökmüştüm geri toplamayı başarmıştım fakat fişi takıp bilgisayarı çalıştırınca alev almıştı, ekran kartımı yakmıştım :D O günden beri parçaları sökmüyorum.

Alone Wolf
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
En kötü anım;Motor'da iken süren arkadaşım lastiği kaydırmıştı o anda motor kaydı ve telef olmuştuk zor yırttık

Çocukken eski kasamın içini açmış parçaları sökmüştüm geri toplamayı başarmıştım fakat fişi takıp bilgisayarı çalıştırınca alev almıştı, ekran kartımı yakmıştım :D O günden beri parçaları sökmüyorum.
Bunu okurken gözümün önünde canlandırdım komikti :D :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
İlk kez bir kız elimi tutmuştu (Kızdan hoşlanıyordum) benim içn unutulmaz bir an...

Üye
6 HİZMET YILI
Babamın arabasını kaçırmıştım ben bir şeritten giderken babam diğer şeritten beni gördü çok komik olmuştu en iyi günumdu ( babam samimidir )

Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Jejfjsf ha jcsben sadece 3 gün gidebildim

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
arkadaşa katılıyorum teravih namazından sonra 15 20 kişi saklambaç çok zevkli oluyordu

Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kız arkadaşımla tanişmam o beni instagamda görüyor bende onu sokakta bi kafede denk geliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...