- Yasaklandı
-
aga istenmi ben yaktım ikinciyi içiyom jdhdydydgsn
ben en son geçen yaz motorumu 2 arkadadıma verdim motor ondan beri çalışmıyoArkadaşa arabayı ödünç vermiştim ısrar edince bazende ben onun motorsikletini alıp kullanırım ama aldığım gibide bırakırım. Arkadaş bizim arabanın depoyu boşalttığı gibi arka tamponuda sürtmüş bi yerlere boya kalmıştı acaip ayar olmuştum neyse hallettik bir şekilde ama bundan sonrası için yalvarsa çevrem vermiyorum aracı iyi ders olmuştu bana herkesin başınada gelmiştir böyle bir durum hayatımın en berbat günüydü açıkçası.
haha ayran iyiymiş kardesımsporun ilk günü özgüvenliyim ağırlıklar falan kaldırıyorum. sonra bi an pat bi düştüm bayılmışım meğer. neyse geldier ayran içirdiler ayıltınca
ben en son geçen yaz motorumu 2 arkadadıma verdim motor ondan beri çalışmıyo
Post automatically merged:
haha ayran iyiymiş kardesım
Bunu okurken gözümün önünde canlandırdım komiktiÇocukken eski kasamın içini açmış parçaları sökmüştüm geri toplamayı başarmıştım fakat fişi takıp bilgisayarı çalıştırınca alev almıştı, ekran kartımı yakmıştımO günden beri parçaları sökmüyorum.
Jejfjsf ha jcsben sadece 3 gün gidebildimsporun ilk günü özgüvenliyim ağırlıklar falan kaldırıyorum. sonra bi an pat bi düştüm bayılmışım meğer. neyse geldier ayran içirdiler ayıltınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?