Basit bilgisayar hızlandırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Herkese selam, Bilgisayar hızlandırma dediğimizde aklımıza bir ton işlem geliyor. Ne bileyim %temp% çöplerini temizlemek recent dosyasında ki çöpleri temizlemek, disk temizlemek, birleştirmek ram boşaltmak vb. Bunların hepsini 1 dakikada yapan programlar göstereceğim. Ayrıca bunların hepsinden çok bilgisayarınızın diskini otomatik hızlandıracak ram'inizin önbelleğini program açma hızını hızlandıracak.
Programlar:
1- Ccleaner işi gören fakat daha hızlı silme/temizleme işlemi yapan program: PureRa
2- Junkware Removal Tool, Bu program ile bilgisayarınızı taratmaya başladığınızda hem bilgisayarınızda bulunan çeşitli kayıt defteri girdi hatalarını çöpleri tarayıcı çöplerini temp çöplerini vb. temizler, Hemde tarayıcı virüsleri cookies ve normal virüsleri temizler.
3- Adwcleaner, Çoğumuz bu yazılımın virüsleri kaldırmak olduğunu biliyoruz. Sadece virüsleri kaldırmıyor ayrıca bilgisayarı hızlandırıyor. Bİlgisayardaki gereksiz ne varsa kapatıyor servisler, update vb. tıpkı JRT gibi.
4- Wise Care 365, Bu programın pek çok hızlandırma seçenekleri bulunuyor. Ben sadece disk birleştirme işlemi etkili olduğu için, sadece disk birleştirme kısmını kullanıyorum. Siz yazılımın tüm nimetlerinden faydalanabilirsiniz.

İndirme linkleri
PureRa
Junkware Removal Tool
Adwcleaner
Wise Care 365

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Evet bu işlemler uygulanabilir veya donanımsal destekle daha hızlı hale getirebilirsin.

Peace at home peace in the world
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Elinize sağlık. Bu tarz programların gelişmiş özelliklerini kullanırken dikkat edin sisteme zarar verebilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Clean programıyla bir gün temizleme yaptım sonrasında pc de hatalar almaya başladım. Bence bu konuları bilenlerin yapması daha doğru olur

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Sisteminiz biraz daha hızlı olsun istiyorsanız Performance edition windowslar kullanabilirsiniz. Bu yapılanlar hızlandırmaz. Sadece temizleme yöntemi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...