Arkadaşlar oynadığım bir oyun üzerinde exe dosyası olarak anticheat var, bypass yapmam için ufak bir yardıma ihtiyacım var. Yardımcı olabilecekler varsa iletişim adresi bırakabilir mi aşağıya? Şimdiden teşekkürler.
discord falan kullanıyorsan oradan iletişime geçelim, müsait bir zamanda halledelim?benim işim olmassa yardım edebilirim
I would not refuse help tooДрузья, у меня есть anticheat как исполняемый файл на игре, в которую я играю, мне нужна небольшая помощь в обходе. Можете ли вы оставить контактный адрес ниже, если есть кто-нибудь, кто может помочь? Заранее спасибо.
Exe biçiminde çalışan anticheat'ın ismi nedir ?Arkadaşlar oynadığım bir oyun üzerinde exe dosyası olarak anticheat var, bypass yapmam için ufak bir yardıma ihtiyacım var. Yardımcı olabilecekler varsa iletişim adresi bırakabilir mi aşağıya? Şimdiden teşekkürler.
the superstar#8503Yardım Edebİlirim dc verirmisin
isim bilinmiyor bir oyun sunucusu ve oyun sunucusunun adını koymuşlar sadeceExe biçiminde çalışan anticheat'ın ismi nedir ?
kankı işim var simdi gelınce yardım ederimArkadaşlar oynadığım bir oyun üzerinde exe dosyası olarak anticheat var, bypass yapmam için ufak bir yardıma ihtiyacım var. Yardımcı olabilecekler varsa iletişim adresi bırakabilir mi aşağıya? Şimdiden teşekkürler.
Peki hangi oyundu sormayı unuttum?the superstar#8503
Post automatically merged:
isim bilinmiyor bir oyun sunucusu ve oyun sunucusunun adını koymuşlar sadece