Basit bir oyun hilesi yapımı - Ders 3 - ReadProcessMemory , WriteProcessMemory , Pointer , offsets yazımı basit bir trainer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanların senin sesiyle dalga geçmesini umursama
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Selam ben Arda bugün sizlerle 3 dersde basit tanımlardan sonra bilmemiz gereken önemli unsurlara geçicez biliyorum konu çok az görüntülenme alıyor ama umrumda değil çünkü gelecekde bunu öğrenince bir şeyin hilesini bekleyen sazan olmucaksınız ordaki balıkçı olcaksınız neyse
O zaman şimdi size bir kaç kaynak vericem bunlara bi bakın bu 2'si Read Process Memory ve Write Process Memory mantığını birazcık olsun anlarsınız çok başlangıç seviyesi iseniz birazcık zorlanabilirsiniz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Siz bunları incelerken bende size offsetleri sıralanışından bahsedeyim şimdi diceksiniz zaten üsten alta sıralanmıyor mu hayır sakın böyle bir yanlışa düşmeyin düşerseniz kodunuz çalışır ama çalışmaz offsetler alttan üste sıralanır pointerıda şöyle düşünün yazımını (ACModule + 0x041304A) salladım pointerı atıyorum böyle bir kod içinde yaparız base address ile toplarız o zaman sizle gelin artık kod yazmaya geçelim

Screenshot_1.png

Kütüphanelerimiz bunlar en üstte tanımlayın dikkat edin "I" harfi ile değil küçük "l" harfi yazıyor orda karıştırcaklar olucaktır

Ardından değişkenlerimizi belirtcek biz bildiğiniz gibi merminin pointer ve offsets'ni çekmiştik onları tanımlıcaz atıyorum en basitinden altta sıralıyorum sizin için
DWORD procID;
DWORD ACModule;
DWORD AmmoAddy;
int maxammo = 1000;

bunları global bir değişken olarak belirtin kalsınlar orda tam bu şekilde

Screenshot_2.png

Ardından hatırlıyor musunuz size GetModuleBaseAddress adından bir fonksiyonda o kodu vermiştim ardından o kodu yapıştırın evet birazcık copy paste yapıyoruz ancak zaten genel mantık o kadar bilmenize gerek yok çalışma mantığını anlamanız bile yeter ardından onun altına main fonksiyonumuzuda açıyoruz tam bu şekilde

Screenshot_3.png

Ardından ACModule tanımladığım global değişkeni çağırıcam ve ac_client.exe'nin module base addresi almasını isticem kodun son hali böyle sizde main içerisine bunları tanımlayınız

Screenshot_4.png

Evet şimdi geldik asıl kod kısmına bundan sonrası oyunu görmek için if(hwnd == NULL) tarzı ifadelere kullanıyoruz oyunu açın vb şeyler diyoruz ardında bide else ekliyoruz oyun açıksa o komuta girmez direk olarak elseye atlar ReadProcessMemory ile değerimizi okutucaz ilk pointerı ardından 1 dersde aldığımız offsetsleri kullanıcaz ardından sonsuz döngü açıp bir tuşa atıcaz istediğiniz şeyi yazdırabilirsiniz unutmayın ACModule ile ModuleBaseAddress toplama işlemi yaptırıyoruz ben size kodu şöyle vereyim bi inceleyin
Screenshot_5.png

Evet gördüğünüz gibi pointerımız yazdırdık sakın şu hataya düşmeyin ACModule olan kısmı diğer alt kısımlardada kullanmıcaz bu arada GetAsyncKeyState
yani bir tuş atadım tuşda VK_F2 yani anladığınız üzere F2 tuşu siz başka tuşada yapabilirsiniz kafanıza göre ardından bir daha ReadProcessMemory ile değerimizi okutucaz ardından son offseti yazdırıcaz sakın unutmayın bu sefer 1 tane daha aynı şekilde yazın ancak bu sefer ACModule yerine AmmoAddy yazılıcak dikkat edin

Son olarak WriteProcessMemory ile değerimizi yazdırıcaz bu seferde &AmmoAddy yerine &maxammo yapıcaz yoksa DWORD değerinin son yerini alır 1000 mermi yerine DWORD sayısının değerini verir :D o zaman ekranı kaplıcak mermi olur kodun son hali bu
Screenshot_6.png

Bakalım oyuna girip bir çalıştırayım son hali neymiş deneyelim gelin bu arada yeni fark ettim son yer ReadProcessMemory kalmış onu WriteProcessMemory olarak düzeltin ve gördüğünüz gibi kodumuz çalışıyor

Screenshot_7.png

Neyse bu konu bu kadar heves gelirse size rapid fire no recoil animasyonları kaldırmayı falanda gösteririm iyi günler

Üye
8 HİZMET YILI
Ellerinize sağlık. Bir başlangıç olarak çok işime yaradı

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bu konu bir koşede kalsın boş bir zamanımda gelicem KESİN !

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Konu Güzel Olmuş Ellerine Sağlık Devamını Bekleriz

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hocam saol gerçekten anlatığınız için teşekkür ederim yararlı oldu biraz

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
güzel anlatım olmuş teşekkürler paylaşım için

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Oldukça faydalı bir konu, eminim bu konu çoğu kişinin işine yarayacak, Eline sağlık.

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Knk Bişey Dicem Ya No Rocoil Buldum Oyunda Ama Şöyle 1 Bug Var Crosshair Sabit oluyor Aşa Yuakrı Hareket Etmiyor Adamın Kafa İzasında.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Knk Bişey Dicem Ya No Rocoil Buldum Oyunda Ama Şöyle 1 Bug Var Crosshair Sabit oluyor Aşa Yuakrı Hareket Etmiyor Adamın Kafa İzasında.
Biraz daha açıklar mısın crosshair hareket etmiyor derken kodu çalıştırdın zaman falan mı yoksa

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
cám ơn, giáo viên, cảm ơn cho sự hiểu biết đó là một chút hữu ích

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Biraz daha açıklar mısın crosshair hareket etmiyor derken kodu çalıştırdın zaman falan mı yoksa
kodla ilgisi yok bee knk yazmışsın ya sonda ilgi gelirse rapid fire no rocoil animasoynu kaldırmak diye oyunda no rocoil buldumda ondan bahsediyom crosshairsair sadece sağ sol yapıyorum aşa yukarı yapılmıyo ama mermide hiç sekmiyor bundan bahsediyom sendeki no rocoil nasıl.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
kodla ilgisi yok bee knk yazmışsın ya sonda ilgi gelirse rapid fire no rocoil animasoynu kaldırmak diye oyunda no rocoil buldumda ondan bahsediyom crosshairsair sadece sağ sol yapıyorum aşa yukarı yapılmıyo ama mermide hiç sekmiyor bundan bahsediyom sendeki no rocoil nasıl.
Tamam işte o no recoil oluyor no spread tarzı şeyler silahla sıkarken animasyonu çıkarmıyor sana öğretici bir video atabilirim bu konu hakkında adam çok iyi detaylı anlatıyor istiyorsan

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Tamam işte o no recoil oluyor no spread tarzı şeyler silahla sıkarken animasyonu çıkarmıyor sana öğretici bir video atabilirim bu konu hakkında adam çok iyi detaylı anlatıyor istiyorsan
onun no rocoil olduğunu biliyorum zadten sadece sendeki no rocoilde böyle 1 sorun varmı oyunda no rocoil bulduysan ve Öğretici Video Atabilirsin Fark Etmez Benim İçin Değil Diğer Arkadaşlar İçin.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
onun no rocoil olduğunu biliyorum zadten sadece sendeki no rocoilde böyle 1 sorun varmı oyunda no rocoil bulduysan ve Öğretici Video Atabilirsin Fark Etmez Benim İçin Değil Diğer Arkadaşlar İçin.
Anladım sağolda AssaultCube içerisinde daha rapid fire ve animasyonları buldum yakında no recoilide bulucam :D

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Eğitici bir konu olmuş bunu öğrendiğim iyi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...