- Yasaklandı
-
İnsanların senin sesiyle dalga geçmesini umursama
Banlı Üye
Şöyle düşünebilirsin pointer bir sonraki güncellemeye kadar oyundaki sabit kalırEline sağlık hocam pointerlerler sabit mi
Biraz daha açıklar mısın crosshair hareket etmiyor derken kodu çalıştırdın zaman falan mı yoksaKnk Bişey Dicem Ya No Rocoil Buldum Oyunda Ama Şöyle 1 Bug Var Crosshair Sabit oluyor Aşa Yuakrı Hareket Etmiyor Adamın Kafa İzasında.
kodla ilgisi yok bee knk yazmışsın ya sonda ilgi gelirse rapid fire no rocoil animasoynu kaldırmak diye oyunda no rocoil buldumda ondan bahsediyom crosshairsair sadece sağ sol yapıyorum aşa yukarı yapılmıyo ama mermide hiç sekmiyor bundan bahsediyom sendeki no rocoil nasıl.Biraz daha açıklar mısın crosshair hareket etmiyor derken kodu çalıştırdın zaman falan mı yoksa
Tamam işte o no recoil oluyor no spread tarzı şeyler silahla sıkarken animasyonu çıkarmıyor sana öğretici bir video atabilirim bu konu hakkında adam çok iyi detaylı anlatıyor istiyorsankodla ilgisi yok bee knk yazmışsın ya sonda ilgi gelirse rapid fire no rocoil animasoynu kaldırmak diye oyunda no rocoil buldumda ondan bahsediyom crosshairsair sadece sağ sol yapıyorum aşa yukarı yapılmıyo ama mermide hiç sekmiyor bundan bahsediyom sendeki no rocoil nasıl.
onun no rocoil olduğunu biliyorum zadten sadece sendeki no rocoilde böyle 1 sorun varmı oyunda no rocoil bulduysan ve Öğretici Video Atabilirsin Fark Etmez Benim İçin Değil Diğer Arkadaşlar İçin.Tamam işte o no recoil oluyor no spread tarzı şeyler silahla sıkarken animasyonu çıkarmıyor sana öğretici bir video atabilirim bu konu hakkında adam çok iyi detaylı anlatıyor istiyorsan
Anladım sağolda AssaultCube içerisinde daha rapid fire ve animasyonları buldum yakında no recoilide bulucamonun no rocoil olduğunu biliyorum zadten sadece sendeki no rocoilde böyle 1 sorun varmı oyunda no rocoil bulduysan ve Öğretici Video Atabilirsin Fark Etmez Benim İçin Değil Diğer Arkadaşlar İçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?