Başka Bir aygıtı varsayılan çıkış aygıtı yapma ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Realtek High Definition Audio kullanıyorum en azından bilgisayarımda o driver vardı hep ama mikrofon olsun ses verme olsun hep yetersizdi
Oyun oyunayan biriyim Kulaklığım 7.1 Surround ve bilgisayarımda 7.1 Surround ile uyumlu, ama nerdeyse 7,8 farklı sürümünü indirip bakmama rağmen realtekte bunu yapamadım Yani ses ayarlarına girip kayıttan yürütme bölümünden (mikrofon için kullandığım) voicemeeter da bile 7.1 surround var ama realtekte yok benim asıl isteğim bilgisayarımın çıkış ve giriş varsayılan aygıtını voicemeeter a bağlamak sadece oda olmayabilir Cable virtual audio da olabilir yapmayı denedim fakat varsayılan giriş/çıkış aygıtlarını değiştirdiğimde bilgisayarım ses vermiyor ve almıyor geri realtek giriş/çıkışına aldığımda düzeliyor sizce nasıl varsayılan giriş/çıkış aygıtlarını düzgün bir şekilde değiştirebilirimvocie.png
bu durumda bana ses gelmiyor..

Screenshot_77.png
Ve Böyleykende sesimi almıyor. VoiceMeeterda da böyle bir şey varScreenshot_78.png
Sesimi Almıyor,Ama Spotifydan çalan müziği algılıyor ama bende ses yok ne zamanki realtek'e geri alsam düzeliyor
Tam anlam veremedim eğer istediğim şey yapılabiliyorsa lütfen yardımcı olun
Screenshot_79.pngScreenshot_80.png

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
VoiceMeeter ses çıkışını seçmek için aşağıdaki adımları uygulayın;

1-) Sağ üstteki A1'i seçin.
2-) Açılır menüden WDM dinleme cihazı seçin. Bu işe yaramazsa, daha sonra geri gelin ve MME sürümünü deneyin. Girişiniz ve çıktınız hem WDM hem de MME olmalıdır.

VoiceMeeter ses girişini seçmek için aşağıdaki adımları uygulayın;

1-) Sol üstteki "Donanım Girişi 1" altındaki "Giriş Aygıtını Seç" e tıklayın.
2-) Açılır menüden WDM giriş cihazınızı seçin. Bir MME çıkışı kullanıyorsanız, WDM yerine MME'yi seçtiğinizden emin olun.
3-) Henüz ayarlanmamışsa, 1. sanal girişinizi VoiceMeeter VAIO olarak seçin

Windows Ses Ayarlarından VoiceMeeter olacak şekilde ayarlayın

1-) Windows arama çubuğunu kullanarak (muhtemelen ekranınızın sol altındadır), "Ses" yazın ve menüden "Ses Çalma Seçenekleri" ni seçin.
2-) Windows Ses Ayarlarının içinde, Çıkışınızı "VoiceMeeter Girişi (VB-Audio VoiceMeeter VAIO)" olarak değiştirin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
VoiceMeeter ses çıkışını seçmek için aşağıdaki adımları uygulayın;

1-) Sağ üstteki A1'i seçin.
2-) Açılır menüden WDM dinleme cihazı seçin. Bu işe yaramazsa, daha sonra geri gelin ve MME sürümünü deneyin. Girişiniz ve çıktınız hem WDM hem de MME olmalıdır.

VoiceMeeter ses girişini seçmek için aşağıdaki adımları uygulayın;

1-) Sol üstteki "Donanım Girişi 1" altındaki "Giriş Aygıtını Seç" e tıklayın.
2-) Açılır menüden WDM giriş cihazınızı seçin. Bir MME çıkışı kullanıyorsanız, WDM yerine MME'yi seçtiğinizden emin olun.
3-) Henüz ayarlanmamışsa, 1. sanal girişinizi VoiceMeeter VAIO olarak seçin

Windows Ses Ayarlarından VoiceMeeter olacak şekilde ayarlayın

1-) Windows arama çubuğunu kullanarak (muhtemelen ekranınızın sol altındadır), "Ses" yazın ve menüden "Ses Çalma Seçenekleri" ni seçin.
2-) Windows Ses Ayarlarının içinde, Çıkışınızı "VoiceMeeter Girişi (VB-Audio VoiceMeeter VAIO)" olarak değiştirin.

Çok güzel açıklamışsın tebrik ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...