Onaylı Üye
Merhaba MemoryHackers ailesi başlıkta belirttiğim üzere Gamepower Kizaru 7.1 oyuncu kulaklığı kullanıyorum ilk aldığım zamanlarda sesimi mükemmel şekilde iletiyordu sorun yoktu kısık değildi cızırtı hışırtı gibi şeyler yoktu fakat zaman geçtikçe sesim azalmaya hışırtı çıkmaya başladı ilk başta kulaklığın bozulduğunu düşünmüştüm fakat bazen sesim normale dönüyordu. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüp kulaklığın driver'ini realtek hd audio yöneticisini vs vs kaldırıp geri yükledim her türlü ses ayarıyla oynasamda sorun düzelmedi. Bir kaç gün önce 26 Temmuz'da bilgisayarımı formatlama kararı aldım bilgisayar açıldıktan sonra denediğim ilk şey sesim oldu ve ilk günki gibi mükemmeldi tekrar programlarımı yükledim discord steam vs vs. Ek olarak DroidCam ve Whatsapp kullanıyordum bilgisayarımda tekrar yükleyip kullandıktan sonra eski haline döndü mikrofonum tekrardan sesim az ve hışırtılıydı uygulamaları sildim denedim sonuç vermedi. DroidCam indirince bilgisayarınıza mikrofon girişi ve çıkış olarak aygıt yüklüyor tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. İşin aslı yardıma ihtiyacım var çözümü bilen birisi var ise yardım ederse çok sevinirim.