Kulaklığımın mikrofonu sesimi az iletiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba MemoryHackers ailesi başlıkta belirttiğim üzere Gamepower Kizaru 7.1 oyuncu kulaklığı kullanıyorum ilk aldığım zamanlarda sesimi mükemmel şekilde iletiyordu sorun yoktu kısık değildi cızırtı hışırtı gibi şeyler yoktu fakat zaman geçtikçe sesim azalmaya hışırtı çıkmaya başladı ilk başta kulaklığın bozulduğunu düşünmüştüm fakat bazen sesim normale dönüyordu. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüp kulaklığın driver'ini realtek hd audio yöneticisini vs vs kaldırıp geri yükledim her türlü ses ayarıyla oynasamda sorun düzelmedi. Bir kaç gün önce 26 Temmuz'da bilgisayarımı formatlama kararı aldım bilgisayar açıldıktan sonra denediğim ilk şey sesim oldu ve ilk günki gibi mükemmeldi tekrar programlarımı yükledim discord steam vs vs. Ek olarak DroidCam ve Whatsapp kullanıyordum bilgisayarımda tekrar yükleyip kullandıktan sonra eski haline döndü mikrofonum tekrardan sesim az ve hışırtılıydı uygulamaları sildim denedim sonuç vermedi. DroidCam indirince bilgisayarınıza mikrofon girişi ve çıkış olarak aygıt yüklüyor tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. İşin aslı yardıma ihtiyacım var çözümü bilen birisi var ise yardım ederse çok sevinirim.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
(tekrar programlarımı yükledim discord steam vs vs. Ek olarak DroidCam ve Whatsapp kullanıyordum bilgisayarımda tekrar yükleyip kullandıktan sonra eski haline döndü mikrofonum tekrardan sesim az ve hışırtılıydı uygulamaları sildim denedim sonuç vermedi.) sorudan alıntı

programları, revo unistaller gibi bir kaldırma programıyla kaldırın ki kulaklığın driever dahi kaldırdığınız programların kalıntıları kalmasın ve sonra %temp% , temp, prefetch klasörlerinide ayrıca temizleniz gerekir. sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve sadece kulkaklığın drieverini yükleyip tekrar deneyin

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
gamepower kullanyrıoum çözüm olursa banada haber

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ses efektlerinden düzeltebilirsin
Post automatically merged:

aklıma fikir geldi kanka gir ses efektlerine ordan mikrofonunu yükselt olmadı vdeo izle

Son düzenleme:
Üye
3 HİZMET YILI
Dostum Kulaklığın uygulaması var ise oradan bas ayarını fulle çek yok ise Ses ayarları > mikrafon ayaları> Bass düzeyini fulle

Masa 6 Yarım Saat uzatır mısın abi
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhabalar Dostum ses denetim masasından kulaklık mic harici diğer micleri devredışı bırakıp denedin mi

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ses efektlerinden AYARLARİ YAP

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ses ayralarından yada habgi uygulma uzrinden kulanıyorsan ses ayralarına bakmalısın

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ses efektlerinden düzeltebilirsin
Post automatically merged:

aklıma fikir geldi kanka gir ses efektlerine ordan mikrofonunu yükselt olmadı vdeo izle

Dostum Kulaklığın uygulaması var ise oradan bas ayarını fulle çek yok ise Ses ayarları > mikrafon ayaları> Bass düzeyini fulle

Merhabalar Dostum ses denetim masasından kulaklık mic harici diğer micleri devredışı bırakıp denedin mi
Söylediklerinizin hepsini tekrar tekrar denemişliğim var izlemediğim video gezmediğim forum kalmadı

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
klaklığın ozel programını ındırıp equ ayarlarından degısım yapabılırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...