Başka Oyunlara Yapın Hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Başka Oyunlara Yapın Hile kardeşim wolfteame kod yazmak kadar kolay birşeymi var nasını satiyim yiyosa houndsa zulaya yazın zaten yapılı hileler aynı kodları alıp yapıştırıp aynı hileyi yapmanın ne anlamı var...!

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Konu Yerin Yanlış ama fikirce doğru bişey herkez wt kolay diyerek onu seçiyor . zulada envanterden kolay ne var ?

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
braksınlar sayfa velet dolu her gelen aynı şeyi yazıp duruyor yok corumlu yok bilmem ne mini hack bu nedir anasını satiyim biri yapar zulu hoonds metin2 wolftü phantomers çalışıyor yazar tamam derim forum budur sağ köşeye bakıyorum
adam akıllı hile çalışmıyor 1 özellik eklemek bu kadarmı zor hileye 20 satırlık kod
houndsu hiç söylemiyorum bile

Üye
10 HİZMET YILI
arraw1234' Alıntı:
braksınlar sayfa velet dolu her gelen aynı şeyi yazıp duruyor yok corumlu yok bilmem ne mini hack bu nedir anasını satiyim biri yapar zulu hoonds metin2 wolftü phantomers çalışıyor yazar tamam derim forum budur sağ köşeye bakıyorum
adam akıllı hile çalışmıyor 1 özellik eklemek bu kadarmı zor hileye 20 satırlık kod
houndsu hiç söylemiyorum bile

Merhaba arraw1234;

Tesadüfen gördümde benim sana önerim kimse görmeden şu yorumu sil ban yemene sebebiyet olabilir iyi geceler...

K. Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kıy paraya, bize ne artistlik yapıyorsun?

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum Varsa şikayetin ts ye gel yetkililere bildir burdan klavye artisliği yapmana gerek yok.

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Kolaysa sen yap aynı anda 5-6 oyunda hile yapmayı?

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Böyle amsalaklar forumda kalmayı hak etmiyor umarım yüzsüzlük yapıp geri gelmezsin yaramın başı gelirsende oku yorumumu senin amına koyarım s.git vip hile filan satın al o zaman 50-100 tl verip hadi bb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...