Başkalarının WhatsApp içeriği ve galerisine bakılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar sınıfımızdaki çocuk, sınıf arkadaşlarımızın WhatsApp'ta kimle konuştuğunu filan görebiliyor. İşte galerisine filan bakabiliyor. Bunu nasıl yapıyor yani ben yapamaz diye düşünüyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse bunu nasıl engelleyebilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Mümkün, Instagram çalmayı falan sana çalmak için link oluşturan siteler var fakat artık yemiyor. Çocuk öğretmiyor mu?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Mümkün, Instagram çalmayı falan sana çalmak için link oluşturan siteler var fakat artık yemiyor. Çocuk öğretmiyor mu?
Ben bu işi parayla yapıyorum falan diyor o yüzden öğretmem diyor. Yani sınıftaki bir arkadaşın kimlerle konuştuğunu, galerisindeki resimleri hatta annesinin numarasını bile söyledi.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Instagram çalma olayı tamamen dedikleri şey sosyal mühendislik falan filan güzel script kuruyorlar sitelerine ondan sonra fake WhatsApp veyahut e-posta üzerinden scriptli yolluyorlar hesap çalıyorlar. Ben bu işi senelerce yaptım ve gerçekten 135k ve 470k hesaplarım var. Bildiklerimi sana anlatabilirim.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dostum telefonunuza virüs yani RAT atmadığı sürece çok zor yaptığı bence sizi kekliyor da olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar sınıfımızdaki çocuk, sınıf arkadaşlarımızın WhatsApp'ta kimle konuştuğunu filan görebiliyor. İşte galerisine filan bakabiliyor. Bunu nasıl yapıyor yani ben yapamaz diye düşünüyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse bunu nasıl engelleyebilirim?
kanka başkasının wpımdaki karekodu okutmuş olabilir ya da pc de kullandıgı bazı uygulamalar ile yapıyor olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
android'de belli virüslerle yapılıyor sizde her atılanı indirip açmayın :shrugg:

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
karşılık vermeni tercih etmem yaptığı suç zaten şikayet edebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bu videodaki gibi şarj kablosu verip telefonuna sızmış olabilir önceden

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Telefonda virüs olmadığı sürece takip işlemleri imkansız gibi bir şey.. Hadi, wp deki hareketlerini ne zaman çevrimiçi olduğunu falan takip edebilir de, galerisini edemez.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Telefonunda bir virüs yoksa yapması neredeyse imkansız bir ihtimal var ki bir aralar aynı dc odalarındaki kişilerin hesapları falan kontrol edilebiliyordu yada sesten düşürülebiliyordu onun gibi bir şey var ise whatsapp da aynı grupta iseniz belki o yüzden annesinin numarasını falan öğrenmiş olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Aracı programlar var ama onlarda account hırsızlığı.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bir method hatta bununla ilgili bir site var. ama kişinin telefonuna bu işi yapman için bir şey kurman gerekiyor. onu başardıktan sonra aklına gelebilecek her şeyi izleyebiliyorsun.

Üye
4 HİZMET YILI
böyle bir şey mümkünse yer yerinden oynar, ama bir yandan da düpedüz saçmalık gibi geldi bana

Hile bir bağımlılıktır
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aynı wifi ye bağlı iseniz yapabilir
çok basit bir olay
wifi sproofng miydi neydi olayın adı

google da aratın bulursunuz

(Aman public wifi lerden uzak durun! )

The Power of Dreams
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
galeri imkansız knk

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam telefona daha önce sızdıysa yapılabilir şeyler ahım şahım bir olayı da yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...