Ben bu işi parayla yapıyorum falan diyor o yüzden öğretmem diyor. Yani sınıftaki bir arkadaşın kimlerle konuştuğunu, galerisindeki resimleri hatta annesinin numarasını bile söyledi.Mümkün, Instagram çalmayı falan sana çalmak için link oluşturan siteler var fakat artık yemiyor. Çocuk öğretmiyor mu?
kanka başkasının wpımdaki karekodu okutmuş olabilir ya da pc de kullandıgı bazı uygulamalar ile yapıyor olabilirArkadaşlar sınıfımızdaki çocuk, sınıf arkadaşlarımızın WhatsApp'ta kimle konuştuğunu filan görebiliyor. İşte galerisine filan bakabiliyor. Bunu nasıl yapıyor yani ben yapamaz diye düşünüyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse bunu nasıl engelleyebilirim?
Onu söyledim nasıl ispatlayacaksın dedikarşılık vermeni tercih etmem yaptığı suç zaten şikayet edebilirsin.
galeri imkansız knkArkadaşlar sınıfımızdaki çocuk, sınıf arkadaşlarımızın WhatsApp'ta kimle konuştuğunu filan görebiliyor. İşte galerisine filan bakabiliyor. Bunu nasıl yapıyor yani ben yapamaz diye düşünüyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse bunu nasıl engelleyebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?