Başkasının bilgisayara bağlanıp 2 kişilik oyun oynamak mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar, başlıkta soruyu düzgün anlatamadığımın farkındayım ve şöyle açıklayayım: Steam'de Tekken 8'im var ve bunu arkadaşımla oynamak istiyorum ancak arkadaşım oyuna sahip olmadığı için online bir şekilde oynayamıyoruz. Steam Remote Play ile benim bilgisayarıma bağlanıp beraber oynamayı düşündük ama oyunun Steam Remote Play desteği yok. Bunu yapabileceğimiz bir tür uygulama ya da sistem var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
olur mu olabilir denemek lazım tw yükleyin arkadaşın da tw yüklesin sen ona şifreni felan cart curtunu ver o da girsin denemek lazım ama twde ona da kontrol vermen lazım ya da any "deneyip bana da sonucu söylerseniz sevinirim"

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Yapılamaz yapılsada güzel olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bağlanabilirsin. uzaktan kumanda kontrolü mü neydi abim istanbulda ben manisadayım abim uzaktan bağlanıp bana yardım etti.

çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yani ne kadar kaliteli olur bilmem ama ikinizin bilgisayarıda kaliteli ise parsec kullanılarak veya anydesk tarzı bir uygulama ile oynanabilir

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yani ne kadar kaliteli olur bilmem ama ikinizin bilgisayarıda kaliteli ise parsec kullanılarak veya anydesk tarzı bir uygulama ile oynanabilir
TeamViewer ya da AnyDesk ile olacak iş değil ama Parsec'e bakacağım hocam, teşekkürler.

olur mu olabilir denemek lazım tw yükleyin arkadaşın da tw yüklesin sen ona şifreni felan cart curtunu ver o da girsin denemek lazım ama twde ona da kontrol vermen lazım ya da any "deneyip bana da sonucu söylerseniz sevinirim"
Hocam TeamViewer ve AnyDesk'i daha önceden kullandım, bu bahsettiğim olay için gerekli özellikleri karşılamıyor. Onların temel amacı bilgisayarı yönetmek olduğundan oyun oynanılmaz, çok laglı ve çok yavaş olur. Zamanında denediğimden biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kanka teamviner var ama oda çok kasıyor oynanmaz böyle birşey şuanlık pek mümkün deyil

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Anydesk bence şuan en hızlı arayüze sahip bağlantı açıcı fakat ne kadar oynayabilirsin bilmiyorum bilgisayarlarınız ve internetlerinizde büyük bir faktör tabii.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
teamviewer ile yapabilirsin ama çok kasar haberin olsun

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
torrent indirip
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ile bağlanıp beraber oynayabilirsiniz ama ikinizde de uygulama olması gerekiyor.

10 Kasım 1938
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
evet tw indir olur diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
any desk ile yapabilirsin ben bazen yatarken anydeski açıyorum arkadaşım tw otp sc ile yuumi alıyor yuumi botla elo kasıyor öyle 2 bilgiseyardan

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka olacağını sanmıyorum bağlanılan kişi kol diğeri klavye ile denerse belki olur ama olacağını sanmam

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
çok iyi olmaz ama anydesk ile yapabilirsinz bir şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...