işte dedim ya kral darkweb te yardımcı olacaklar da siber suçlara giriyor bi öğrenilirse Hayat GGkral edevlet harıcı cok zor ya , darkweb belkı soruna yardımcı olur
Aynen bılıyorum , çok beklentın olmasın hanı içerdd tanıdık bırı olur baktırursın da başka türlüsü zorişte dedim ya kral darkweb te yardımcı olacaklar da siber suçlara giriyor bi öğrenilirse Hayat GG
kardeşim orasını da kendin araştır bence ben hiç o toplara girmedim girmeyi düşünmem bile boş ver bence darkwebi tehlikeli yerler dolandırırlar senidark wep e nasil ulasicaz
dostum e devlet dışından baktığın yerler yasal değil deneme bencearkadaslar konuyu burdan actim cünkü bu nerden acilir bilemedim birinin tc numarasindan sabıka kaydı warmi bulmam lazım dogal olarak e devletten bakamiyoruz baska yöntem bilen warsa sevinirim
devlet memuru yakının olursa bakabilirsinarkadaslar konuyu burdan actim cünkü bu nerden acilir bilemedim birinin tc numarasindan sabıka kaydı warmi bulmam lazım dogal olarak e devletten bakamiyoruz baska yöntem bilen warsa sevinirim