Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Merhaba beyler ve varsa bayanlar neyse baslikda belirttiğim gibi Whatsapp hacklemek baskasinin wp hacklemek mümkün ama bunlar icinde gerekli islemler olmasi lazim mesela uygulama ve istedigimiz kisinin telefonu elimizde olmasi lazim
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Beyler ya da bayanlar verdigim linkden programi indir ve karsidaki kisinin telefonunuzu alip hemen or kodunu okutun sonra bingoo bi hackersiniz. okuttukdan sonra diceksiniz simdi uzaklasinca telefon baglantisi kesildi filan diceksiniz buna bile gerek kalmadan o hatayi bile alamazsiniz alirsanizda oylesine cikan bir seydir yoksa deneyebilirsiniz.
Bunun icin 2 tane telefon gerek onun icin video cekmem lazim ama olmadigi icin yapamiyorum
Eğer sanal arkadasiniz ise bi sey yapip eger arkadasiniz saf ise ona diyin ki facem calindi vs senin telfon kod gelicek onu bana soyle dersiniz. ama bunun icin 2 tel lazim okutmak icin yaparsanizda bingoo artik siz hackersiniz eger arkadasiniz wp aldigini gorunce saka yaptm dersiniz wp geri aldiginda da yeni or kodu istemez ve onun kimle konstugunu gorebilirsiniz.
GOOGLE PLAY UYGULAMASIDIR VİRÜSTOTAL KATMADIM