Başlangıç için 125'lik motor önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Selamünaleyküm arkadaşlar, ben A2 motor ehliyetine yazıldım ama ehliyeti almama daha var. Yazılı sınavı geçtim. Temmuz ayında direksiyon derslerine başlayacağım. Az motor sürmeyi biliyorum, çok da değil yani. İlk başta 125'lik hangi motoru almalıyım? Drift L 125, RKS rk 125 mi? Yoksa TVS Raider 125 mi almalıyım? Çok kararsız kaldım ama gönlüm bir yandan RKS rk 125 almadan yana. Bir yardımcı olur musunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Mondial drift l 125 önerebilirim. Rks yedek parça konusunda seni mağdur edebilir.
Yada imkanın var ise bajaj pulsar 150 ns alabilirsin.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
RKSde parça sıkıntısı var görüntüsü kötü aşırı zincir sesi veriyor ve gitmiyor, TVS Raiderde de parça sıkıntısı var ama hint malı olduğu için sağlam ve kendi rakipleri arasındaki en hızlı motor, Drift L senelerdir aynı kasayı kullanıyor parçası bakkalda bile var görüntüsü çok iyi ve motorda bir kaç oynamayla şaka makinasına dönüşüyor aşırı seri sadece gazla tekere gelebilen bir makina oluyor
Bana sorarsan en mantıklısı Drift L

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
125 cc baslanngıc ıcın ıyı ama Ilerı surus teknıklerı derslerını unutma

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Mondial drift l 125 idare eder seni güzel sürüşüde var

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
drift l olabilir kankam ama hintte düşünebilirsin motoru daha sağlam olur ama başlangıç motorun olcağından ve büyük ihtimalle elinde çok tutmayacağından piyasası olan motorlardan alabilrsin drift veya ns150 veya 200

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Yamaha veya Honda dan başka motor alırsan çok sanayiye uğrarsın bence almışken r125 yamaha alabilirsin başlangıç motorudur kendisi

Yamaha'nın sport modelleri dışında commutter tipli motoru var YBR diye o da fiyat performans ürünüdür kalitelidir.

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Bunları alacağına hondanın 10 yıllık cbf lerini al yinede kafa ağrıtmaz hele mondiale hiç bulaşma

𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱 : 𝘄𝗲𝗻𝘇𝘆𝗶𝘇𝗺
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
1 HİZMET YILI
125 lik bir motor alıcaksan benelli alırsan senin için gayet iyi olur drift l asla önermem kronik sıkıntısı fazla sanayiden çıkamazsın

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI

RKS RK 125

Şık bir tasarımı ve iyi bir performansı var. Ayrıca, sürüş konforu oldukça iyi. Yeni başlayanlar için uygun. Fiyatı diğer modellere göre biraz daha yüksek olabilir
fakat RKS RK 125 senin için en çok heyecan vereni ve uygun olanıysa, onu almayı düşünebilirsin. Ancak diğer iki seçeneği de göz önünde bulundurarak, kendi ihtiyaçlarına ve sürüş tarzına en uygun olanı seçmeye çalış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...